Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ: Όλες οι φάσεις και τα γκολ! (vid)
Champions League

Λίβερπουλ – Βιγιαρεάλ: Όλες οι φάσεις και τα γκολ! (vid)

Ένα ακόμη βήμα θέλει η Λίβερπουλ για να κλείσει θέση στον μεγάλο τελικό του Champions League στο Παρίσι, μετά την εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

28.04.2022 | 01:03

Η Βιγιαρεάλ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-2006 έφτασε και πάλι σε ημιτελικό Champions League. Σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ που κοντεύει να… ρουτινιάσει με την όλη διαδικασία.

Το «Άνφιλντ» ήταν γι’ ακόμη ένα βράδυ γεμάτο και καυτό! Το ίδιο και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ που έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις της προς το «κίτρινο υποβρύχιο» που με αντιπάλους Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου έδειξε ότι αντέχει στα δύσκολα. Και όχι μόνο αυτό. Μπορεί να κάνει και την έκπληξη.

Αλλά η Λίβερπουλ ήταν καλά διαβασμένη και αποφασισμένη, ώστε να κάνει το πρώτο -και αποφασιστικό βήμα- ώστε να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στον τελικό του Παρισιού. Έτσι και έγινε. Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 2-0, είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και έχουν τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς που θα γίνει σε μία εβδομάδα από τώρα!

Ιδού όλες οι φάσεις και τα γκολ από το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Βιγιαρεάλ:




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version