ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Πανευτυχής ο Κλοπ: «Δεν περιγράφονται τα όσα ζω στη Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ νιώθει ερωτευμένος με τη Λίβερπουλ εκφράζοντας την αμέριστη χαρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Πανευτυχής ο Κλοπ: «Δεν περιγράφονται τα όσα ζω στη Λίβερπουλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ σήμερα υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ για άλλα δύο χρόνια. Ως εκ τούτου θα παραμείνει στο «Ανφιλντ» έως το καλοκαίρι του 2026 ο προπονητής της αγγλικής ομάδας. Η ανακοίνωση του συλλόγου ήρθε σε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά το 2-0 επί της Βιγιαρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στη «μεταμόρφωση» της ομάδας από τον Οκτώβριο του 2015. Όταν είχε αναλάβει τα ηνία, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Champions League και της Premier League. Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι των «κόκκινων».

Οι δηλώσεις του Κλοπ:

«Υπάρχει μία φρεσκάδα στο σύλλογό μας, η οποία συνεχίζεται κι αυτό μου δίνει περισσότερη ενέργεια» τόνισε ο Κλοπ με δήλωσή του. «Υπάρχουν τόσες πολλές λέξεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι μετά από αυτή την εξέλιξη… Ενθουσιασμένος, προνομιούχος, ευλογημένος, εκστασιασμένος και συνεπαρμένος θα ήταν ίσως μερικές από αυτές.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κλοπ

Υπάρχουν τόσα πολλά για ν΄ αγαπήσει κανείς σ΄ αυτό το μέρος. Το ήξερα πριν έρθω εδώ, το γνώρισα ακόμα καλύτερα αφού έφτασα και τώρα το ξέρω περισσότερο από ποτέ. Όπως κάθε υγιής σχέση, πρέπει πάντα να είναι αμφίδρομη. Πρέπει να είναι σωστός ο ένας απέναντι στον άλλον. Το συναίσθημα ότι ήμασταν απόλυτα σωστοί ο ένας για τον άλλον είναι αυτό που με έφερε εδώ εξαρχής. Κι αυτό που με κάνει να παραμένω και να επεκτείνω τη συνεργασία μας.

Η τελευταία είναι διαφορετική λόγω του χρόνου που ήμασταν μαζί. Έπρεπε να κάνω στον εαυτό μου την εξής ερώτηση: “Είναι σωστό για τη Λίβερπουλ να μείνω περισσότερο; Μαζί με τους δύο βοηθούς μου, τον Πεπ Λάιντνερς και Πέτε Κράβιετς καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ήταν η μόνη απάντηση είναι το “Ναι”!

«Ερωτευμένος» με τη Λίβερπουλ ο Κλοπ

Για όσο καιρό είμαι εδώ, οι ιδιοκτήτες μας ήταν απίστευτα αφοσιωμένοι και ενεργητικοί σ΄ αυτόν το σύλλογο. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή τη στιγμή αυτό ισχύει και για το μέλλον μας. Έχουμε καταφέρει να εκμεταλλευτούμε ό,τι καλύτερο έχουμε δημιουργήσει. Το νέο προπονητικό μας κέντρο είναι ένα υπέροχο “σπίτι” για εμάς. Και το γεγονός ότι το “Άνφιλντ” θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο σύντομα, αυτό με κάνει να ανυπομονώ.

Είμαστε ένας σύλλογος που κινείται συνεχώς προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχουμε μια ξεκάθαρη ιδέα για το τι θέλουμε. Έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για το πώς προσπαθούμε να το πετύχουμε. Αυτή είναι πάντα μια εξαιρετική θέση για να ξεκινήσει κανείς. Όταν οι ιδιοκτήτες μου έκαναν την πρόταση ανανέωσης, αναρωτήθηκα: “Έχω την ενέργεια και τη διάθεση για να ξαναδώσω από τον εαυτό μου αυτό που απαιτεί αυτό το καταπληκτικό μέρος από την θέση του προπονητή; Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να απαντήσω, ειλικρινά. Η απάντηση ήταν πολύ απλή… Είμαι ερωτευμένος με εδώ και νιώθω καλά!».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ