ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

«Όσα φάμε και όσα πιούμε» η Ντόρτμουντ – Απογοητευτική ήττα από Μπόχουμ (vid)

Η κάκιστη αμυντικά Ντόρτμουντ απογοήτευσε εντός έδρας κόντρα στη Μπόχουμ, χάνοντας με 4-3 σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς.

«Όσα φάμε και όσα πιούμε» η Ντόρτμουντ – Απογοητευτική ήττα από Μπόχουμ (vid)

Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Μπουντσελίγκα, η Ντόρτμουντ ηττήθηκε με 4-3 από τη Μπόχουμ στην έδρα της. Η αμυντική συμπεριφορά των Βεστφαλών ήταν απογοητευτική, παρουσιάζοντας τις γνωστές αμυντικές παθογένειες. Τραγικά ατομικά λάθη και ανόητες αμυντικές ενέργειες οδήγησαν τη Μπόχουμ στη νίκη με ανατροπή. Αυτή η ήττα δεν είχε κάποιο βαθμολογικό αντίκτυπο για την Ντόρτμουντ, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση, 8 πόντους μακριά από την 3η Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το ματς ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Γκίτενς έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την Ντόρτμουντ από ευνοϊκή θέση. Η Μπόχουμ απάντησε με εμφατικό τρόπο. Μετά από βολέ του γκολκίπερ, ο Ασάνο νίκησε στον αέρα τον Γκερέρο και σέντραρε για τον Ποτέρ, ο οποίος με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

H Μπόχουμ ήθελε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και πέτυχε 2ο γκολ στο 8ο λεπτό. Ξανά ο Ασάνο γύρισε τη μπάλα αλλά αυτή τη φορά ο Χότμαν χρειάστηκε να πετύχει ένα πανέμορφο τέρμα έξω από την περιοχή για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Οι Βεστφαλοί προσπαθούσαν να συνέλθουν κυκλοφορώντας τη μπάλα αλλά έκαναν πολλά λάθη. Για καλή τους τύχη, όμως, η Μπόχουμ παραχώρησε ένα ανόητο πέναλτι και ο Χάαλαντ με εύστοχη εκτέλεση μείωσε σε 2-1 στο 17 λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα, η Ντόρτμουντ κυκλοφόρησε για πρώτη τη μπάλα με ταχύτητα και ακρίβεια αλλά το πλασέ του Μπραντ δεν ενόχλησε τον Ρίμαν.

Η Ντόρτμουντ άρχισε να ελέγχει το παιχνίδι και έπαιξε ανάμεσα στις γραμμές στο 26ο λςπτό. Ο Χάαλαντ έγινε δημιουργός και ο Ρόις φορ αλλά το πλασέ του τελευταίου εξουδετέρωσε ο Ρίμαν.

Μπορεί οι Βεστφαλοί να ήταν άστοχοι αλλά ήταν και τυχεροί. Για 2η φορά στο παιχνίδι κέρδισαν πέναλτι από χέρι του αντιπάλου μέσα στην περιοχή. Στο 29ο λεπτό, ο Χάαλαντ ανέλαβε την εκτέλεση και σημάδεψε στην άλλη γωνία, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο χορός των χαμένων ευκαιριών για τους γηπεδούχους συνεχίστηκε με τον Βολφ στο 36ο λεπτό.

Άμυνα για κλάματα από τους Βεστφαλούς

Η πρώτη καλή ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου έπεσε στα πόδια του Χαάλαντ στο 59ο λεπτό. Η πρώτη καλή ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου έπεσε στα πόδια του Χαάλαντ στο 59ο λεπτό. Ο Νορβηγός αστόχησε αλλά δύο λεπτά αργότερα πήρε το αίμα του πίσω και με λίγη δόση τύχης πέτυχε την ολική ανατροπή.

Η Ντόρτμουντ είχε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι για ύπνο στο 79΄αλλά το αναιμικό πλασέ του Ρόις άφησε ελπίδες στη Μπόχουμ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τους γηπεδούχους.

Έτσι, πέτυχαν τη δικιά τους ολική ανατροπή μέσα σε 5 λεπτά. Για μία ακόμη φορά ο Ακάντζι αδράνησε και ο Λοκάντια γύρισε μέτωπο στην εστία και ισοφάρισε σε 3-3 στο 81΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Βίτσελ ανταπέδωσε τη χάρη στη Μπόχουμ και με δικό του ανόητο χέρι έδωσε την ευκαιρία στον Πάντοβιτς να διαμορφώσει από την άσπρη βούλα το τελικό 4-3 στο 85ο λεπτό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ