Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κλείνει και τον Ρενάτο Σάντσες η Μίλαν! (pic)
Μίλαν

Κλείνει και τον Ρενάτο Σάντσες η Μίλαν! (pic)

Σύμφωνα με ιταλικό μέσο ενημέρωσης, η Μίλαν έχει κλείσει και τον Ρενάτο Σάντσες από τη Λιλ μετά τον Μπότμαν.

01.05.2022 | 18:56

Συνεχίζει απτόητη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά η Μίλαν. Καθώς είναι κοντά στην 3η της μεταγραφή για τη νέα σεζόν. Μετά τη συμφωνία με τον Οριγκί ως ελεύθερο έφτασαν και σε deal με τη Λιλ για την αγορά του Σβεν Μπότμαν. Οι «ροσονέρι» φαίνεται πως τα βρήκαν με τον γαλλικό σύλλογο και για τον Ρενάτο Σάντσες.

Όπως αναφέρει το «calciοmercato» οι Μιλανέζοι συμφώνησαν με τη Λιλ για την αγορά του Σάντσες. Με ένα ποσό κοντά στα 22 εκατ. ευρώ. Ο Πορτογάλος μέσος θεωρήθηκε τεράστιο ταλέντο πριν λίγα χρόνια, αλλά στη συνέχεια είχε καθοδική πορεία. Αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Λιλ την περσινή σεζόν που κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γαλλία, ενώ φέτος έχει 23 συμμετοχές με 2 γκολ και 5 ασίστ.

Οι «ροσονέρι» θέλουν ιδανικά να σηκώσουν το σκουντέτο φέτος. Νίκησαν πριν από λίγη ώρα τη Φιορεντίνα χάρη στο γκολ του Ραφαέλ Λεάο στο 81′. Παράλληλα τρέχουν και διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στοχεύοντας στην πλήρη βελτίωση του ρόστερ τους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version