Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Συνεχίζει τα παράπονα η Βιγιαρεάλ: «Σκάνδαλο! Δεν… μπορούσε ο διαιτητής» (vid)
Λίβερπουλ

Συνεχίζει τα παράπονα η Βιγιαρεάλ: «Σκάνδαλο! Δεν… μπορούσε ο διαιτητής» (vid)

Ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ θεωρεί πως ο διαιτητής δεν μπορούσε να σηκώσει το "βάρος" και να διευθύνει έναν ημιτελικό Champions League!

04.05.2022 | 17:30

Η Βιγιαρεάλ πρέπει να νιώθει χαρούμενη και περήφανη για την φετινή της πορεία στο Champions League. Οι Ισπανοί που δεν τους… υπολόγιζε κανείς, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Έβγαλε νοκ-άουτ Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου και έβαλε δύσκολα και στην Λίβερπουλ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Βιγιαρεάλ ήταν έξαλλοι με μια διαιτητική απόφαση στο ματς κόντρα στους “reds”. Συγκεκριμένα, τα κίτρινα υποβρύχια φωνάζουν για πέναλτι του Άλισον πάνω στον Λο Σέλσο σε μια περίεργη και δύσκολη φάση.

Ο διαιτητής, αφού συμβουλεύτηκε και το VAR αποφάσισε πως δεν υπάρχει κάτι το “παράνομο” στην φάση. Μετά το τέλος του ματς ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ είχε αρκετά παράπονα από τους διαιτητές και δεν το έκρυψε..

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Ήταν σκάνδαλο αυτό που έγινε! Ο διαιτητής δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε να ήταν για να διευθύνει αυτό το σπουδαίο ματς», ανέφερε ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ!

Όλα αυτά για μια και μόνο φάση στην αναμέτρηση!




 

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version