ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
Τσέλσι: «Άρρωστη» πρόταση για Όσιμεν – Δίνει τρελά χρήματα και δύο αστέρια της!
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλό από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Γκουαρντιόλα: «Ήμασταν καλύτεροι αλλά η Ρεάλ βρήκε τα γκολ»

Πως να κρυφτεί η απογοήτευση στο πρόσωπο του Πεπ Γκουαρντιόλα; Ο Καταλανός θα δυσκολευτεί να χωνέψει όσα είδε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Γκουαρντιόλα: «Ήμασταν καλύτεροι αλλά η Ρεάλ βρήκε τα γκολ»

Η Μάντσεστερ Σίτι για 89 λεπτά βρισκόταν αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Οι «Πολίτες» στάθηκαν εξαιρετικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Κράτησαν για σχεδόν ένα 90λεπτο το μηδέν στην εστία του ενώ το γκολ του Μάχρεζ στο 73′ τους έφερνε όλο και πιο κοντά στον στόχο. Δύο μοιραία λεπτά όμως στο φινάλε της κανονικής διάρκειας ήταν αρκετά για να διαλυθεί ο κόσμος τους. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είδε τον Ροντρίγκο να σκοράρει δις (90′, 91′) και την ομάδα του να καταρρέει.

Στην παράταση το εύστοχο πέναλτι του Καρίμ Μπενζεμά ήταν η ταφόπλακα. Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-1 και πανηγύρισε εκείνη μια επική πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Η Μάντσεστερ Σίτι για άλλη μία χρονιά έμεινε με την πίκρα. Πέρυσι έφθασε στον τελικό και ηττήθηκε από την Τσέλσι. Φέτος για μερικά λεπτά δεν έφθασε στην πηγή.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Στο φινάλε της αναμέτρησης η κάμερα έπεσε πάνω στους νικητές αλλά και στους χαμένους. Περισσότερο επικεντρώθηκε στις αντιδράσεις του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός για άλλη μία φορά αποτυγχάνει να οδηγήσει την ομάδα του μέχρι το τέλος της διαδρομής. Οι εκφράσεις στο πρόσωπό του έδειχναν την αμηχανία που υπήρχε. Ήθελε να συγχαρεί τους συμπαίκτες του για τη προσπάθεια όμως μέσα του καιγόταν.

Οι δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα μετά την πρόκριση της Ρεάλ στον τελικό

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του αλλά και στο ουσιαστικό παιχνίδι των παικτών της «Βασίλισσας». «Για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε τον έλεγχο. Παίξαμε καλά, είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Τζακ Γκρίλις. Είναι αλήθεια ότι μας απείλησαν και στο τέλος έπαιζαν με τέσσερις επιθετικούς και τον Έντερ Μιλιτάο μπροστά. Πριν από το πρώτο γκολ δεν πιεστήκαμε από τη Ρεάλ. Το έχουν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, όμως δεν αισθανθήκαμε αποσβολωμένοι. Όταν παίξαμε καλύτερα, έκαναν την ανατροπή.

Έχω υποστεί κι άλλες σκληρές ήττες στο Champions League, όπως από την Τσέλσι όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα. Ήμασταν πολύ κοντά. Στο 1ο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, αλλά στο 2ο βελτιωθήκαμε. Στο τέλος δεν είχαμε τον έλεγχο Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια των παικτών. Αυτό συμβαίνει στον αθλητισμό, το αίσθημα ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Μετά έκαναν το 2-1, σκόραραν με πέναλτι και τέλος. Μόνο που στο τέλος ήμασταν εξαιρετικοί. Το θέμα είναι τα γκολ και σημείωσαν περισσότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου.

 


Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ