ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αντσελότι έδωσε «χαρτάκι» στον Πέρεθ για την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή!

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Κάρλο Αντσελότι ξέρει από τώρα ποιον παίκτη θέλει να αγοράσει το καλοκαίρι.

Ο Αντσελότι έδωσε «χαρτάκι» στον Πέρεθ για την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή!

Ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν από περίπου έναν χρόνο. Τους ήξερε και τον ήξεραν. Άλλωστε το πρώτο του πέρασμα δεν ήταν δα και τόσο παλιό. Ο Ιταλός τεχνικός ένιωσε αμέσως εμπιστοσύνη.

Ναι μεν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού η «βασίλισσα» δεν έκανε κανένα μπαμ. Καμία σχέση με άλλες φορές. Όλες κι όλες δύο μεταγραφές. Μία του Νταβίντ Αλάμπα και άλλη μία του Εντουάρντο Καμβινγκά. Παρόλα αυτά ο «Καρλέτο» δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Challenge accepted και με το παραπάνω. Έτσι, όχι μόνο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ισπανία σχετικά εύκολα. Αλλά έφτασε και στον τελικό του Champions League, όπου θα παίξει κόντρα στη Λίβερπουλ. Εκεί όλα είναι πιθανά.

Ωστόσο, από τώρα το μυαλό του έμπειρου προπονητή είναι αλλού. Στις επερχόμενες μεταγραφές. Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αντσελότι έχει εντοπίσει εκείνον που θέλει σαν τρελός στην ομάδα του για του χρόνου. Είναι ο μεσοεπιθετικός της Νάπολι, Φαμπιάν Ρουίς.

Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ για τις προθέσεις του. Μένει να δούμε αν ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» θα του κάνει το χατίρι ή όχι!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Αντσελότι δημιουργεί από τώρα τη Ρεάλ Μαδρίτης του μέλλοντος! 

Ο Αντσελότι δημιουργεί από τώρα τη Ρεάλ Μαδρίτης του μέλλοντος!

Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεμάτο από έμπειρους παίκτες. Θρύλους. Ποδοσφαιριστές με σπουδαίο παρελθόν. Ωστόσο, το μέλλον τους μόνο… ανάλογο δεν είναι μιας και είναι ολίγον τι μεγάλοι. Τα χρόνια πέρασαν και όσο και αν αποδίδουν καλά προς το παρόν ο Κάρλο Αντσελότι θέλει να αφήσει έτοιμη την επόμενη «φουρνιά» της ισπανικής ομάδας.

Γι’ αυτό πιστεύει έμπρακτα σε παίκτες νεαρούς σε ηλικία με πλούσιο ταλέντο. Όπως ο Βινίσιους Τζούνιορ και ο Εντουάρντο Καμαβινγκά. Όπως ο νέος ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο.

Κάτι ανάλογο θέλει να κάνει με αργά και σταθερά βήματα για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Γι’ αυτό και θέλει πώς και πώς την απόκτηση του Φαμπιάν Ρουίθ. Ο Ισπανός παίκτης δεν έχει μόνο λαμπρό παρόν. Αλλά ακόμη πιο αστραφτερό μέλλον, αφού είναι 26 ετών.

Ωστόσο, το συμβόλαιό του με τη Νάπολι εκπνέει τον Ιούνιο του 2023. Κάτι που μπορεί να δυσκολέψει αρκετά το deal μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της ιταλικής ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ