ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Οι Γερμανοί ξανάρχονται – Η Ρέιντζερς χάλασε το γερμανικό εμφύλιο (vid)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς θα κονταροχτυπηθούν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ μετά τις νίκες τους επί Γουέστ Χαμ και Λειψίας αντίστοιχα.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται – Η Ρέιντζερς χάλασε το γερμανικό εμφύλιο (vid)

Η Ρέιντζερς χάλασε τα σχέδια των Γερμανών για εμφύλιο στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη. Οι Σκωτσέζοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 από τον πρώτο αγώνα, επικρατώντας με 3-1 στο «κολασμένο» Άιμπροξ.

Την ίδια ώρα στην «καυτή» Commerzbank-Arena, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από νωρίς και διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Μετά τη νίκη με 2-1 στο Λονδίνο, επικράτησε σήμερα με 1-0 των Λονδρέζων. Αιντραχτ

Έτσι για πρώτη φορά μετά το 1980, η Άιντραχτ θα επιστρέψει σε ένα ευρωπαϊκό τελικό ενώ η Ρέιντζερς θα διεκδικήσει μετά από 14 χρόνια έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Ας σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά το 2009 θα βρεθεί γερμανική ομάδα σε τελικό Γιουρόπα Λιγκ.

Η αποβολή του Κρέσγουελ έκοψε τα πόδια της Γουέστ Χαμ

Η Άιντραχτ έβαλε από πολύ νωρίς τις βάσεις για την πρόκριση χάρη στην αποβολή του Κρέσγουελ. Ειδικότερα, ο μπακ της Γουέστ Χαμ, Άαρον Κρεσγουελ, στην προσπάθεια του να σταματήσει μία κόντρα επίθεση τράβηξε τον αντίπαλο του και αντίκρισε ορθά την κόκκινη κάρτα.

Η γερμανική ομάδα δεν έχασε χρόνο και εκμεταλλευόμενη ένα κενό χώρο στη δεξιά πτέρυγα έγραψε το 1-0. Ειδικότερα, ο Κνάουφ γύρισε στο ύψος της περιοχής και ο Μπορέ με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ.




Η Γουέστ Χαμ είχε ένα βουνό να ανεβεί και καθώς περνούσαν τα λεπτά, βάραιναν τα πόδια των παικτών. Παρόλο που υπήρξαν κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, τα «σφυριά», δεν μπόρεσαν ποτέ να φτάσουν πολύ κοντά στο γκολ. Έτσι, αποκλείστηκαν στα ημιτελικά με την Άιντραχτ να παίρνει την πρόκριση στον τρίτο τελικό της ευρωπαϊκής της ιστορίας.

Στο «κολασμένο» Άιμπροξ, η Ρέιντζερς κατάπιε τη Λειψία

Μέσα στη Γλασκώβη, η Ρέιντζερς αξιοποίησε στο έπακρο το πλεονέκτημα της έδρας και μέσα σε ένα ημίχρονο είχε ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς κόντρα στη Λειψία. Αρχικά, με κοντινό πλασέ του Ταβερνιέ μετά από ασίστ του Κεντ άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό. Αυτό ήταν το 7o γκολ του Άγγλου σε σύνολο 13 συμμετοχών στο Γιουρόπα Λιγκ. Έτσι, είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Η Ρέιντζερς δεν σταμάτησε εκεί. Εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης με τον Καμαρά στο 23ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Ράιτ έσπασε τη μπάλα έξω από την περιοχή και ο Καμαρά με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0. Η Ρέιντζερς είχε την ευκαιρία να διευρύνει περισσότερο το σκορ στο 28ο λεπτό αλλά ο Αρίμπο δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να γράψει το 3-0.

Στην επανάληψη, οι «ταύροι» έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν στο 2-1 με υπέροχο τελείωμα του Νκουνκού μετά από ασίστ του Ανχελίνο στο 71ο λεπτό.

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο είχε η Ρέιντζερς. Μετά από ατομική ενέργεια του Κεντ, ο Γκουαρντιόλ δεν έδιωξε καλά, με συνέπεια ο Λούντστραμ να πάρει τη 2η μπάλα μέσα στην περιοχή και να διαμορφώσει το τελικό 3-1.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ