ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Σαλάχ: «Ναι, μπορώ να κατακτήσω την επόμενη “Χρυσή Μπάλα”»

Σίγουρος και αισιόδοξος για τον εαυτό του, όσο και για τη Λίβερπουλ φέτος, δηλώνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, μιλώντας στο «Sky Sports».

Σαλάχ: «Ναι, μπορώ να κατακτήσω την επόμενη “Χρυσή Μπάλα”»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν. Τρελά θα μπορούσε να πει κάποιος. Ο εξτρέμ της Λίβερπουλ δεν σταματούσε πουθενά και σε κανέναν. Το ένα γκολ, μετά το άλλο.

Μάλιστα, μερικά εξ αυτών ήταν πολύ όμορφα και εντυπωσιακά. Παράλληλα και η ομάδα του Μερσεϊσάιντ πήγαινε και πάει από το καλό στο καλύτερο. Ο Αιγύπτιος μπορεί να πέρασε μία μικρή περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά, αυτό δεν τον επηρέασε πολύ. Ούτε και την ομάδα του.

Ο Σαλάχ θεωρεί ότι αν όλα πάνε καλά τόσο για εκείνον όσο και για τη Λίβερπουλ, τότε δεν αποκλείεται η επόμενη «Χρυσή Μπάλα» να γίνει δική του. Κάτι που επισήμανε και με δηλώσεις του στο «Sky Sports».

«Την τελευταία φορά που έφτασα πολύ κοντά στην κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας” είχα κάνει μία εκπληκτική σεζόν με 40 γκολ. Αλλά τότε δεν την κατέκτησα γιατί δεν είχαμε πάρει κάποιο τρόπαιο σαν ομάδα.

Αυτή τη φορά τα νούμερά μου είναι πολύ ψηλά και ήδη έχουμε κατακτήσει μία κούπα. Αν τύχει και σηκώσουμε τα επόμενα δύο, τότε θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιος θα κατακτήσει την επόμενη “Χρυσή Μπάλα”. Και πιστεύω ότι μπορώ να την κατακτήσω», τα λόγια του στον τηλεοπτικό φακό του «Sky Sports».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κάτι... χρωστάει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μοχάμεντ Σαλάχ!

Κάτι… χρωστάει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μοχάμεντ Σαλάχ!

Η Λίβερπουλ μόλις πήρε την πρόκριση στον τελικό του Champions League και ο Μοχάμεντ Σαλάχ το είπε ορθά- κοφτά. Ήξερε ποιον ήθελε μαζί του στο ζευγάρι των φιναλίστ. Τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο έμπειρος εξτρέμ δεν μπόρεσε να κρυφτεί. Εδώ που τα λέμε μάλλον δεν ήθελε κιόλας. Ο Αφρικανός παίκτης ακόμα θυμάται εκείνο το βράδυ στο Κίεβο κόντρα στη «βασίλισσα».

Εκείνο το βράδυ που εκείνος και οι συμπαίκτες του έχασαν από τους Ισπανούς. Ωστόσο, το ματς και η… ιστορία θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αν δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά στον ώμο από το μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν έχει ξεχάσει και είναι πιο έτοιμος από ποτέ, όπως δηλώνει και ο ίδιος, ώστε να πάρει εκδίκηση απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ