ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα – Χιρόνα: Επανέφερε την τάξη ο «κυνικός» Λεβαντόφσκι (vid)
O Νταντζούμα κάνει τη ζημιά και ισοφαρίζει την Μπαρτσελόνα (vid)
Ο Κεν τελείωσε τα… όνειρα της Αταλάντα για Scudetto!
Hayate: «Δέχομαι κάποια λάθη, αλλά δεν θα έκανα έγκλημα σε αυτούς τους ανθρώπους»
Άνοιξε… λογαριασμό στην Βίλα με «δίμπαλο» ο Ράσφορντ! (vid)
Μπέκαμ και Όουεν μαζί δεν κάνουν έναν… Μπέλιγχαμ! (stats)
«Ζωγράφισε» με γκολάρα ο Τζόλης στο ντέρμπι με την Άντερλεχτ! (vid)
«Δεν πίστευα ότι θα γίνει προπονητής ο Αμορίμ γιατί ήταν… κλόουν στα αποδυτήρια!»
Ο Φάμπρεγκας πέρασε από… δικαστήριο τους παίκτες του!
Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Μπέρτα ως αντί-Εντού η Άρσεναλ! (pic)
H Aτλέτικο Μαδρίτης περνά στο… παρασύνθημα για Έντσο Φερνάντες
Μπαρτσελόνα – Χιρόνα: Τα σχέδια του Χάνσι Φλικ για την επιστροφή στο ρετιρέ
Πέτρος Κουσουλός: «Δε γνωρίζουμε ούτε το 1/10 στην υπόθεση Πισπιρίγκου» (vid)
H Άρσεναλ ετοιμάζεται να πάρει… κοψοχρονιά την τερματάρα της La Liga
To μαγικό πλασέ του Μπαπέ… α λα Ανρί για το 33ο τεμάχιο στη σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ, βρήκες την… ουραγό και ξέσπασες με 3αρα!

Η Ντόρτμουντ επικράτησε εύκολα εκτός έδρα με 4-1 της Γκρόιτερ Φιρτ, με τον Μπραντ να κάνει μια εκπληκτική εμφάνιση!

Ντόρτμουντ, βρήκες την… ουραγό και ξέσπασες με 3αρα!

Εύκολη αποστολή για την Ντόρτμουντ η οποία και επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Γκρόιτερ Φιρτ, η οποία και έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Ντόρτμουντ η οποία και είδε την Γκρόιτερ να… δημιουργεί ευκαιρίες και να σημειώνει ένα γκολ στο  24′ Παρόλα αυτά μετά από χρήση του VAR το τέρμα του Χεργκότα ακυρώθηκε.

Έτσι η ψυχολογία… των φιλοξενούμενων ανέβηκε. Η Ντόρτμουντ άρχισε σιγά σιγά να χτίζει επιθέσεις και εν τέλει κατάφερε να βρει και το γκολ πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 26′ ο Μπραντ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στους Βεσφταλούς.

Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και κακό ρυθμό στα πρώτα 45 λεπτά…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον! Οι δύο ομάδες έδειξαν απελευθερωμένες και αυτό βοήθησε στον ρυθμό της αναμέτρησης. Ο Χεργκότα ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 1-1 για την Γκρόιτερ στο 70′!

Παρόλα αυτά η απάντηση της Ντόρτμουντ ήταν άμεση! Ο Μπραντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Βεστφαλούς στο 72′, ενώ στο 78΄ ο Πάσλακ καθάρισε για τους φιλοξενούμενους γράφοντας το 3-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την Ντόρτμουντ να ανεβαίνει στους 66 βαθμούς και την Γκρόιτερ να παραμείνει ουραγός στους 18….

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;38΄

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ