ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

O Κλάτενμπεργκ προτείνει μία επαναστατική αλλαγή για το ποδόσφαιρο

Ο πρώην διαιτητής της Πρέμιερ Λιγκ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, πρότεινε μία επαναστατική αλλαγή στο ποδόσφαιρο μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Σίτι με 3-1.

O Κλάτενμπεργκ προτείνει μία επαναστατική αλλαγή για το ποδόσφαιρο

Δεν έχουμε ακόμα ηρεμήσει από την επική ανατροπή που ολοκλήρωσε η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης (4/5) με θύμα τη Μάντσεστερ Σίτι. Δύο γκολ του Ροντρίγκο στις καθυστερήσεις της ρεβάνς έστειλαν στην παράταση ένα παιχνίδι που έμοιαζε «τελειωμένο».

Στην παράταση παρακολουθήσαμε την κατάρρευση της Σίτι, με τον Μπενζεμά να στέλνει τη «βασίλισσα» στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με το 15ο του γκολ στη φετινή διοργάνωση. Ο Ροντρίγκο πέτυχε το κρίσιμο 2ο γκολ του κατά τη διάρκεια των 6 λεπτών καθυστερήσεων που δόθηκαν.

Το γεγονός ότι ο βοηθός έδειξε μόλις 3 λεπτά καθυστερήσεις στο 2ο ημίχρονο της παράτασης, προκάλεσε τη μήνη των «πολιτών». Παράλληλα, η απόφαση του διαιτητή, Ντανιέλ Ορσάτο, να σφυρίξει για τελευταία φορά 9 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του τρίλεπτου προκάλεσε ακόμα περισσότερη κουβέντα.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ προτείνει μία επαναστατική αλλαγή στο ποδόσφαιρο

Γράφοντας στην Daily Mail, ο παλαίμαχος διαιτητής της Πρέμιερ Λιγκ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, υποστήριξε ότι το ποδόσφαιρο θα επωφελούταν από ένα χρονόμετρο, όπως στο μπάσκετ, με το χρόνο να σταματάει σε κάθε καθυστέρηση. Για να αποφευχθεί το σενάριο τα ματς να διαρκούν ώρες, προτείνει τα ματς να διαρκούν 60 λεπτά αντί για 90 λεπτά.

«Εμείς οι διαιτητές γνωρίζουμε ότι οι καθυστερήσεις είναι ένα επίμαχο θέμα. Η νικήτρια ομάδα θέλει λιγότερα – η ηττημένη ομάδα θέλει περισσότερα. Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης ροκάνιζαν κάθε δευτερόλεπτο που μπορούσαν στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης του Champions League το βράδυ της Τετάρτης, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν λιγότερο από ενθουσιασμένη που προστέθηκαν μόνο τρία λεπτά. Έμειναν ακόμη λιγότερο εντυπωσιασμένοι όταν το τελικό σφύριγμα ακούστηκε 10 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του χρόνουα» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι η λύση σε όλο αυτό είναι τα παιχνίδια να διαρκούν 60 λεπτά, με το ρολόι να σταματάει κάθε φορά που η μπάλα βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου ή υπάρχει τραυματισμός, που προκαλεί καθυστέρηση, ή όταν ο διαιτητής δίνει μία κίτρινη κάρτα ή κάνει παρατηρήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε ματς θα έχει την ίδια διάρκεια και θα γλιτώσουμε τις διαφωνίες».

Πόσος είναι ο καθαρός χρόνος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα

Σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε ο Κλάτενμπεργκ, ο μέσος όρος καθαρού χρόνου στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ είναι 55 λεπτά και τρία δευτερόλεπτα. Ο μικρότερος χρόνος σημειώθηκε στο Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ – 41 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα – ενώ ο μεγαλύτερος στο Μάντσεστερ Σίτι – Μπέρνλι – 65 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.

«Αυτή είναι μία μεγάλη διαφορά, αλλά το ρολόι των 60 λεπτών θα τη σταματούσε και θα εξασφάλιζε στους οπαδούς που πληρώνουν ότι θα βλέπουν τουλάχιστον μια ώρα ποδόσφαιρο στο γήπεδο. Είναι μια συζήτηση που θα έπρεπε να έχει το άθλημά μας» σχολίασε ο Κλάτενμπεργκ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ