ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Οι «Γλάροι» κατασπάραξαν το… πτώμα της Γιουνάιτεντ (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... για κλάματα. Ένα συνονθύλευμα παικτών που κατέβηκε στο AMEX και βίωσε από την Μπράιτον τον απόλυτο εξευτελισμό. Ένα βαρύ και ασήκωτο 4-0.

Οι «Γλάροι» κατασπάραξαν το… πτώμα της Γιουνάιτεντ (vid)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βίωσε τον εφιάλτη στο AMEX! Η Μπράιτον ήταν σαρωτική και η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ δεν μπόρεσε να περιορίσει την ορμή της. Ένα βαρύ 4-0 ήταν το επιστέγασμα της φετινής αποτυχίας των «Κόκκινων Διαβόλων». Καισέδο, Κουκουρέλια, Γκρος και Τροσάρντ οι σκόρερς των «Γλάρων» που διέσυραν τη Γιουνάιτεντ.

Το ματς

Η 37η και προ τελευταία αγωνιστική της φετινής Premier League έφερε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της εξαιρετικής και φέτος Μπράιτον. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν απόψε να καταφέρουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα τους διατηρούσε με άνεση σε τροχιά Ευρώπης. Αντ΄αυτού τα πράγματα από την αρχή έδειχναν πως θα εξελίσσονταν μαρτυρικά για το σύνολο του Ραλφ Ράνγκνικ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκε πως θα βρίσκονταν σε παθητικό ρόλο. Η Μπράιτον επιτέθηκε εξαρχής πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα. Μόλις στο 15′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Δράστης για τους «Γλάρους» ο Καισέδο. Ο Λατίνος μέσος με συρτό σουτ εκτός περιοχής κέρδισε τον Ντε Χέα και πέτυχε το παρθενικό του γκολ σε επίπεδο Premier League. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε σημάδια πρόωρης κατάρρευσης. Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν στιγμή να πατήσουν την αντίπαλη περιοχή Η Μπράιτον περιορίστηκε σε κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ρυθμού. Μοιραία το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 1-0.

Τρία γκολ μέσα σε 15 λεπτά για την τραγική άμυνα της Γιουνάιτεντ

Στην επανάληψη ο Ραλφ Ράνγκνικ θέλησε να φρεσκάρει την ενδεκάδα του προκειμένου να κυνηγήσει την ανατροπή. Όμως τελικά οι «Γλάροι» έφεραν την… καταιγίδα. Στο 48′ ο Κουκουρέγια με δυνατό σουτ εντός περιοχής κεραυνοβόλησε την εστία του Ντε Χέα και έγραψε το 2-0. Εννιά λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκρος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της κάκιστης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο χορός του διασυρμού ολοκληρώθηκε στο 60′ με τον Τροσάρντ να πετυχαίνει από κοντά το εφιαλτικό για την αντίπαλό της 4-0. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα κατέβασε ταχύτητα. Διαχειρίστηκε τον χρόνο και την τραγική Γιουνάιτεντ. Διατήρησε την ομάδα του Κριστιάνο μακριά από το γκολ και στο φινάλε πανηγύρισε μια από τις σπουδαιότερες νίκες της ιστορίας της. Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 4-0.

 














Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ