ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άλμα τετράδας για Άρσεναλ – Κρατάει γερά το εισιτήριο για τα αστέρια (vid)

H Άρσεναλ επικράτησε εντός έδρας της Λιντς με 2-1 και βρίσκεται πολύ κοντά στο να τερματίσει στην τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Άλμα τετράδας για Άρσεναλ – Κρατάει γερά το εισιτήριο για τα αστέρια (vid)

Στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής, η Άρσεναλ επικράτησε στο «Εμιρειτς» της Λιντς με 2-1. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το εκρηκτικό ξεκίνημά τους αλλά και την ανόητη αποβολή του Έιλινγκ που καταδίκασε τα «παγώνια» σε μία τιμητική ήττα με 2-1.

Έτσι, οι «κανονιέρηδες» απέκτησαν προβάδισμα πέντε βαθμών από την 5η Τότεναμ, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν. Από την άλλη πλευρά, η Λιντς ζει τον εφιάλτη του υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται κάτω από τη ζώνη, ισόβαθμη με την Μπέρνλι που έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η ομάδα του Αρτέτα μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι στην αναμέτρηση που διεξάγεται στο «Εμιρέιτς». Έτσι, μέσα σε 10 λεπτά είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Το πρώτο γκολ ήρθε μετά από ερασιτεχνικό λάθος του κίπερ της Λιντς. Ειδικότερα, η μπάλα γύρισε προς τον Μελιέ, ο οποίος την κοντρόλαρε αλλά άργησε χαρακτηριστικά να τη διώξει. Ο Νκέτια άσκησε πίεση και με προβολή έγραψε το 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό.

Ο Άγγλος φορ απέδειξε ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση τον τελευταία καιρό σκοράροντας και 2ο προσωπικό τέρμα στο 10ο λεπτό. Αυτή τη φορά, ο Μαρτινέλι πάτησε περιοχή και γύρισε προς την καρδιά της περιοχής. ο Νκέτια βρισκόταν εκεί που έπρεπε και με άψογο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η ανόητη αποβολή του Έιλινγκ «σκότωσε» το ματς

Η Λιντς ήταν στα «σχοινιά» και ένας δικός της παίκτης, ο Λουκ Έιλινγκ, της έδωσε το «τελειωτικό χτύπημα». Ειδικότερα, στο 27ο λεπτό, o Άγγλος στόπερ πήρε φόρα και με τα δύο πόδια επιχείρησε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα, ο οποίος βρισκόταν στο κοντά στο κόρνερ, όντας εντελώς ακίνδυνος.

Ο διαιτητής τον τιμώρησε αρχικά με κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του VAR, δίκαια άλλαξε το χρώμα της κάρτας. Έτσι, ο Έιλινγκ αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

Το αριθμητικό μειονέκτημα της Λιντς «έσβησε» εντελώς το ρυθμό του παιχνιδιού. Τα «παγώνια» ήταν εντελώς ακίνδυνα και οι «κανονιέρηδες» με τη σειρά τους ήταν φλύαροι με τη μπάλα.

Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 60ο λεπτό, με τον Μαρτινέλι να πατάει περιοχή και να σουτάρει λίγο άουτ.  Οι παίκτες του Αρτέτα είχαν χαλαρώσει και παρά την εδαφική τους υπεροχή, έδειχναν να έχουν αφήσει το πόδι από το γκάζι.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Λιντς μείωσε σε 2-1. Στην πρώτη της τελική εστία σκόραρε με τον Γιορέντε στο 2ο δοκάρι να πλασάρει μετά από μία εκτέλεση κόρνερ.

Η Άρσεναλ έβγαλε αντίδραση στο 75΄όταν έπαιξε ανάμεσα στις γραμμές αλλά το σουτ του Όντεγκαρντ πέρασε λίγο άουτ. Η ομάδα του Αρτέτα έπαιξε με τη φωτιά στο τέλος αλλά δεν κινδύνεψε ουσιαστικά, με συνέπεια να πάρει μία πολύτιμη νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ