ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

O Φέρντιναντ απολογήθηκε για την κριτική στον Μουρίνιο με τρία χρόνια καθυστέρηση

Ο παλαίμαχος της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, ζήτησε συγγνώμη από τον Ζοσέ Μουρίνιο για την κριτική που του είχε ασκήσει στο παρελθόν.

O Φέρντιναντ απολογήθηκε για την κριτική στον Μουρίνιο με τρία χρόνια καθυστέρηση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βιώνει την χειρότερη εποχή της από την ίδρυση της Πρέμιερ Λιγκ. Δε το λέμε για λόγους εντυπωσιασμού. Οι αριθμοί το αποδεικνύουν. Ακόμα και αν νικήσει στην τελευταία αγωνιστική θα φτάσει τους 61 βαθμούς. Πρόκειται για τη χειρότερη συγκομιδή της στην Πρέμιερ Λιγκ, σπάζοντας το αρνητικό ρεκόρ της ομάδας του Μόγιες (64). Επίσης, έχει δεχτεί τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς η εστία της φέτος έχει παραβιαστεί 56 φορές.

Το κλίμα στις τάξεις της Μάντσεστερ είναι τοξικό. Αυτό συμβαίνει από τότε που αποσύρθηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Το τελευταίο τρόπαιο της ήρθε το 2017 με την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ επί Μουρίνιο.

Ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο, μάλιστα, είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του μία από τις δουλειές για τις οποίες είναι περήφανος είναι η 2η θέση με τη Γιουνάιτεντ, τη σεζόν 2017-2018.

«Αν σας πω, για παράδειγμα, ότι θεωρώ ότι μια από τις καλύτερες δουλειές της καριέρας μου ήταν να τερματίσω στη 2η θέση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ, θα πείτε «αυτός ο τύπος είναι τρελός. Το λέω συνέχεια γιατί ο κόσμος δεν ξέρει τι συμβαίνει στα παρασκήνια», είπε πρόσφατα στο beIN Sports.

Σήμερα, οι δηλώσεις του βγάζουν νόημα και αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

Η συγγνώμη του Φέρντιναντ στον Μουρίνιο

Τα τελευταία χρόνια ανέδειξαν τα ανεπίλυτα ζητήματα αυτής της ομάδας. Έτσι, ο παλαίμαχος της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναν ζήτησε συγγνώμη από τον Ζοσέ Μουρίνιο για την κριτική που του άσκησε όταν κόουτσαρε το σύλλογο.

“Νομίζω ότι οι κουβέντες του Ζοσέ Μουρίνιο έχουν πέσει διάνα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη ίσως σε κάποιο βαθμό για τον τρόπο που τον προσεγγίσαμε και τον κρίναμε. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπήρχαν ελαττώματα σε μερικούς από τους τρόπους που χειριζόταν τους ανθρώπους και κάποιες από τις καταστάσεις στις οποίες συμμετείχε. Αλλά όσον αφορά το να κοιτάξουμε πίσω από τα παρασκήνια, αυτή η κουβέντα που είπε ήταν ολόσωστη. Μπορούμε να δούμε ότι συμβαίνουν πράγματα που είναι λάθος στα παρασκήνια, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν ξέραμε την έκταση. Προφανώς την ήξερε ο Ζοσέ Μουρίνιο»

«Ήθελε να απαλλαγεί από πολλούς παίκτες και ήθελε να φέρει ορισμένους παίκτες, και προφανώς μοιράστηκαν μεγάλοι μισθοί και συμβόλαια σε συγκεκριμένους παίκτες και σκέφτεται, «Ουάου, ουάου, ουάου, τι συμβαίνει;». κατέληξε.

Από το 2018 μέχρι σήμερα, η Γιουνάιτεντ τερμάτισε μία ακόμη φορά στη 2η θέση. Αυτό συνέβη πέρυσι υπό τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ