ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Δεν κρύβει την ευτυχία του για τον Κλοπ ο Τσιμίκας! (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ προτού αγωνιστεί κόντρα στην Άστον Βίλα την Τρίτη.

Δεν κρύβει την ευτυχία του για τον Κλοπ ο Τσιμίκας! (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε «πολύ πολύ χαρούμενος» που είναι στη Λίβερπουλ, αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε για τη σύμπνοια των «κόκκινων», τους τελικούς που περιμένουν τη αγγλική ομάδα, αλλά και τις δικές του επιδιώξεις, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, λίγες ώρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ».

«Το παιχνίδι με την Τότεναμ ήταν πολύ δύσκολο. Προσπαθούμε πάντα να κερδίσουμε. Παίζουμε πάντα γι’ αυτό. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που ξέρει καλά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Σκόραραν, σημειώσαμε και εμείς ένα γκολ, αλλά δεν ήταν αρκετό. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε από την αρχή, αλλά πρέπει να πάρουμε αυτό το βαθμό και να ξεκινήσουμε ξανά. Ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι, θέλουμε να ανακάμψουμε. Το παιχνίδι με την Άστον Βίλα θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε έτοιμοι, να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στα επόμενα παιχνίδια, γιατί έχουμε πολύ, πολύ μεγάλα παιχνίδια μπροστά και για μένα, προσωπικά, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πιστεύω ότι έχουμε ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» είπε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους τελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας και του Champions League.

«Ανυπομονώ πραγματικά πολύ γι’ αυτά τα παιχνίδια. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτή την ομάδα, για όλη τη δουλειά που κάναμε από την αρχή της σεζόν. Κατακτήσαμε το Carabao Cup, είμαστε στον τελικό του FA Cup, είμαστε στον τελικό του Champions League. Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Ανυπομονώ πραγματικά. Ήταν μια πολύ, πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Θέλουμε να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια» πρόσθεσε.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

«Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν, δουλεύουν πολύ σκληρά. Ανεξάρτητα από το ποιος παίζει, όμως, όλοι υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και όλοι είναι εκεί για τον άλλον. Θέλουμε να νικήσουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Νιώθω πολύ καλά, λίγο απογοητευμένος για το τελευταίο παιχνίδι. Όμως στο ποδόσφαιρο είναι πάντα έτσι. Μπορείς να νικήσεις, μπορείς να χάσεις, μπορείς να φέρεις ισοπαλία. Όμως, το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να τα δίνεις όλα για να κερδίζει η ομάδα τα παιχνίδια. Όταν μου δίνουν την ευκαιρία, θέλω πρώτα από όλα να κερδίσω, να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους μας. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για τα παιχνίδια που έχω παίξει μέχρι τώρα. Δουλεύω πολύ σκληρά για να παίξω περισσότερα παιχνίδια και να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος σε κάθε πρόκληση που μου δίνουν. Φυσικά, πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου. Πάντα δουλεύω σκληρά για τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να έχω παίξει περισσότερα παιχνίδια. Αλλά, εντάξει, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που έχω παίξει. Νομίζω ότι αυτό το πράγμα που κάνει έναν μπακ χαρούμενο είναι να δίνει ασίστ. Έχω έξι, το δουλεύω και θα πάω για την επόμενη» συμπλήρωσε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Γιούργκεν Κλοπ:

«Μαθαίνω πολλά πράγματα μαζί του. Όταν είδα ότι υπέγραψε το νέο συμβόλαιο, χάρηκα πολύ, γιατί μπορείτε να δείτε την επιρροή του αυτή τη σεζόν ή τις τελευταίες σεζόν. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που είναι εδώ και έχω ακόμα πολλά αδύνατα σημεία που πρέπει να δουλέψω με αυτόν. Είμαι πολύ χαρούμενος» τόνισε.

Ο Κώστας Τσιμίκας, μιλώντας επίσης και στην EA Sports, υποστήριξε ότι ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο: «Δίνει τα πάντα για την ομάδα, όταν αμύνεται και επιτίθεται. Κάθε παιχνίδι περιμένεις κάτι μεγάλο από αυτόν. Ο Μο για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ