ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Ο Χάαλαντ αφήνει τη Ντόρτμουντ, αυτή όμως δυναμώνει!

Μετά από μια σεζόν χωρίς κάποιο τρόπαιο και με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να φεύγει, η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται από πολύ νωρίς για την επόμενη χρονιά.

Ο Χάαλαντ αφήνει τη Ντόρτμουντ, αυτή όμως δυναμώνει!

Όπως έχει συνηθίσει να κάνει εδώ και αρκετά χρόνια η Ντόρτμουντ, ακόμα ένα μεγάλο αστέρι αποχώρησε. Η συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Έρλινγκ Χάαλαντ είναι γεγονός και την πρώτη Ιουλίου ο Νορβηγός θα μετακομίσει στο «Έτιχαντ». Ωστόσο, στη Βεστφαλία είχαν κάνει την έρευνα τους στην αγορά, ψάχνοντας τρόπους να καλύψουν άμεσα το κενό του. Δείγμα του μεταγραφικού σχεδιασμού που έχει γίνει στην ομάδα, στη νέα εποχή που βαδίζει.

Ο Αντεγέμι ήταν μόνο η αρχή!

Δεν υπήρχε αμφιβολία, η παραμονή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Ντόρτμουντ είχε ημερομηνία λήξης από την πρώτη μέρα. Και η ημέρα της αποχώρησης του, ήταν θέμα χρόνου να έρθει. Το μοναδικό ερώτημα που υπήρχε ήταν το που θα πήγαινε. Η ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 60 εκατομμυρίων, ήταν ένα εμπόδιο που όλα τα μεγαθήρια μπορούσαν να προσπεράσουν αρκετά εύκολα.

Τελικά, η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν αυτή που κέρδισε τη μάχη για την υπογραφή του. Μάλιστα, δαπανώντας ένα ποσό πάρα πολύ χαμηλό, σε σχέση με την αξία του παίκτη. Κάτι το οποίο δεν αποθάρρυνε τη γερμανική ομάδα από το να ψάξει εκ νέου για κορυφαία ταλέντα. Μόλις μια ώρα μετά την ανακοίνωση των «πολιτών», ήρθε η αντίστοιχη ανακοίνωση της Ντόρτμουντ με τον Καρίμ Αντεγέμι. Το νέο ανερχόμενο αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου απέρριψε προτάσεις από πολλές ομάδες τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να μεταγραφεί στη Βεστφαλία. Μια κίνηση win-win και για τις δύο πλευρές.

Όμως δεν σταματά εκεί η Ντόρτμουντ. Όπως μεταδίδουν εδώ και εβδομάδες τα Μέσα που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, ο Αντεγέμι δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του Χάαλαντ. Κάτι που σημαίνει που στους επόμενους μήνες θα υπάρξει ακόμα μια προσθήκη κεντρικού επιθετικού. Προσωπική μου πρόβλεψη ο Πάτρικ Σικ της Λεβερκούζεν, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Μετά από χρόνια σωστός μεταγραφικός σχεδιασμός στη Ντόρτμουντ

H φετινή σεζόν ακόμα δεν έχει τελειώσει και ήδη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ φαίνονται ενθουσιασμένοι για τη νέα χρονιά! KΚάτι αρκετά αντιφατικό, ενώ χάνεις το μεγάλο αστέρι σου και μάλιστα όχι για πολλά λεφτά. Η απάντηση είναι απλή: ήδη έχουν υπάρξει τρεις αποκτήσεις παικτών. Και οι δύο είναι ακριβώς αυτό που ζητά εδώ και καιρό η ομάδα. Με την άμυνα να είναι το μόνιμο πρόβλημα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, η συγκεκριμένη θέση ήθελε ξήλωμα και ράψιμο. Ο ασταθής Μάνουελ Ακάντζι όπως δείχνουν όλα θα πουληθεί, ενώ και ο εξαιρετικά ασυνεπής Νταν Αξέλ Ζαγκαντού θα αποτελέσει παρελθόν.

Πρώτος από όλους, ο Νίκλας Ζίλε αφήνει πίσω του τη Μπάγερν για να ενταχθεί στο ρόστερ. Έχοντας απορρίψει πολύ πιο συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις, ο Γερμανός αμυντικός επέλεξε τον δύσκολο δρόμο της Βεστφαλίας. Στην ενδεκάδα όμως, δεν θα είναι μόνος του. Παρτενέρ του θα είναι ένας από τους καλύτερους νέους αμυντικούς της χώρας, ο Νίκο Σλότερμπεκ. Ο «βράχος» της Φράιμπουργκ και ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας, Νίκο Σλότερμπεκ, ήταν η δεύτερη μεταγραφή της νέας χρονιάς. Άρα δύο μεταγραφές, στο σημείο που η ομάδα πονούσε πολύ.

Το όνομα πίσω από αυτά τα αποκτήματα δεν είναι άλλο από αυτό του Σεμπάστιαν Κελ. Ο επί 13 χρόνια παίκτης της Μπορούσια και νυν μέλος του εκτελεστικού τιμ της ομάδας, αναλαμβάνει τη θέση του Μίχαελ Ζορκ στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή. Νέος και γεμάτος ιδέες, ο εμβληματικός αρχηγός της Ντόρτμουντ θέλει να φέρει νέο αέρα στην αγαπημένη του ομάδα. Και τα πρώτα του βήματα μέχρι στιγμής είναι πέρα για πέρα σωστά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ