ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Coppa Italia: Αλλαγή φρουράς – Η Ίντερ Κυπελλούχος μετά από 11 χρόνια αναμονής (vid)

Σε ένα δραματικό τελικό γεμάτο ανατροπές, η Ίντερ επικράτησε της Γιουβέντους στην παράταση με 4-2 και κατέκτησε το 8ο Coppa Italia στην ιστορία της.

Coppa Italia: Αλλαγή φρουράς – Η Ίντερ Κυπελλούχος μετά από 11 χρόνια αναμονής (vid)

Κυπελλούχος Ιταλίας στέφθηκε η Ίντερ μετά από ένα δραματικό τελικό με αντίπαλο τη Γιουβέντους στο στάδιο «Ολίμπικο». Οι «νερατζούρι» χρειάστηκε να επστρέψουν από την κόλαση αλλά τελικά κατάφεραν στην παράταση να κερδίσουν με 4-2 και να εκθρονίσουν την πρώην πια Κυπελλούχο Ιταλίας.

Αυτό ήταν η 8η κατάκτηση Κυπέλλου Ιταλίας για την Ίντερ και η πρώτη μετά το 2011. Η Γιουβέντους παραμένει η πολυνίκης του θεσμού με 14 τρόπαια. Ας σημειωθεί ότι στην αρχή της χρονιάς, οι «νερατζούρι» είχαν κατακτήσει και του Σούπερ Καπ Ιταλίας ξανά στην παράταση, ξανά απέναντι στη «Γιούβε».

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Γιουβέντους έπαιξε για πρώτη φορά με ταχύτητα και ανάμεσα στις γραμμές στο 22ο λεπτό και έφτασε σε μία επικίνδυνη τελική προσπάθεια με τον Ντιμπάλα στο 22ο λεπτό.

Ένα λεπτό αργότερα, η πίεση της «Γιούβε» οδήγησε στην πιο απειλητική της ευκαιρία, με τον Χαντάνοβιτς να εκτινάσσεται για να απομακρύνει το εξαιρετικό σουτ του Βλαχοβιτς από πλάγια θέση.

Η «μεγάλη κυρία» αντέδρασε άμεσα στο γκολ του Μπαρέλα

Η «Γιούβε» γινόταν όλο και πιο επικίνδυνη, χτυπώντας από τις στατικές φάσεις. Ωστόσο, σε δύο περιπτώσεις αστόχησε μετά από εκτελέσεις κόρνερ στο 29΄και στο 30΄.

Η πολιορκία της εστίας των «νερατζούρι» συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης. Αυτή η επιθετικότητα επιβραβεύτηκε στο 51ο λεπτό. Μετά από φάση διαρκείας, ο Σάντρο σούταρε έξω από την περιοχή και ο Μοράτα με μία μικρή παρέμβαση μπέρδεψε τον Χαντάνοβιτς, ο οποίος δε μπόρεσε να αποσοβήσει το 1-1.

Το μομέντουμ ήταν «με τη «μεγάλη κυρία» και η πανικόβλητη Ίντερ δέχτηκε και 2ο πλήγμα μέσα σε 2 λεπτά. Αυτή τη φορά στην κόντρα επίθεση, οι «μπιανκονέρι» λειτούργησαν άψογα και ο Ντουσαν Βλάχοβιτς με διπλή προσπάθεια έφερε το ματς τούμπα.

Μετά το 2-1, η Γιουβέντους επιχειρούσε να ρίξει τον ρυθμό. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ιντζάγκι άρχισε να κερδίζει ξανά μέτρα στο γήπεδο και απείλησε με το μακρινό σουτ του Ντι Μάρκο στο 71ο λεπτό.

Ανατροπή στην ανατροπή από τα 11 βήματα

Μετά το 70ο λεπτό, οι «μπιανκονέρι» αμύνονταν πολύ βαθιά στην άμυνα τους. Αν και το έκαναν επιτυχημένα, αυτό εμπεριείχε ρίσκο. Αυτό το τίμημα πλήρωσαν στο 78ο λεπτό, καθώς ο Μπονούτσι ανέτρεψε τον Λαουτάρο μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσαλχάνογλου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στον ουρανό της εστίας του Περίν.

Το 2-2 «έσβησε» το ματς, καθώς οι δύο ομάδες δε θέλησαν να πάρουν ρίσκα και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, μία ομάδα κυριάρχησε. Η Ίντερ. Η ομάδα του Ιντζάγκι κυνήγησε το γκολ και δικαιώθηκε. Αρχικά, κερδίζοντας ένα ακόμη πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Ντε Λιχτ. Αυτή τη φορά ο Πέρισιτς ανέλαβε το χτύπημα και δε λάθεψε για το 3-2 στο 98ο λεπτό.

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής «κλείδωσε» τον τίτλο για τους «νερατζούρι» στο 102. Αυτή τη φορά, με ένα απίθανο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-2. H Γιουβέντους ξέμεινε από δυνάμεις στο τέλος, με συνέπεια η Ίντερ να κερδίσει το 2ο φετινό της τρόπαιο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ