ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Δεν κάθεται να… σκάσει ο Ρόζε για τον Χάαλαντ

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα σταματήσει να είναι ανταγωνιστική επειδή δεν θα έχει τον Χάαλαντ.

Δεν κάθεται να… σκάσει ο Ρόζε για τον Χάαλαντ

Η αποχώρηση του Έρλινγκ Χάαλαντ με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν δεν σημαίνει ότι η Ντόρτμουντ θα σταματήσει να είναι ανταγωνιστική. Aυτό ακριβώς δήλωσε σήμερα ο τεχνικός της Μπορούσια, Μάρκο Ρόζε. Ο Νορβηγός φορ συμφώνησε μέσα στην εβδομάδα να συνεχίσει την καριέρα του στους «Πολίτες», με αποτέλεσμα η σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χέρτα Βερολίνου, για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga, να είναι το τελευταίο παιχνίδι του με τους Βεστφαλούς.

Ο 21χρονος άσος έχει πετύχει 85 γκολ σε 88 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τους «κιτρινόμαυρους» από το 2020. Οι «πολίτες» δεν γνωστοποίησαν τις οικονομικές λεπτομέρειες της μεταγραφής, αλλά τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το συνολικό κόστος της απόκτησης του Χάαλαντ με πολυετές συμβόλαιο μπορεί να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν θα σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο αφού μας αφήσει ο Έρλινγκ» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόζε σε συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα του με τη Σίτι και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Μας έδωσε γκολ, ενέργεια, είναι ένας παίκτης ο οποίος πάντα θέλει να νικάει. Νομίζω ότι μπορεί ακόμη να βελτιωθεί. Είναι ακόμη νέος».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ντόρτμουντ θα τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα πίσω από την Μπάγερν Μονάχου και έχει εξασφαλίσει μια θέση στους ομίλους του νέου Champions League, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι του Έρλινγκ Χάαλαντ. «Θα συναντηθούμε ξανά. Ελπίζω ότι θα συναντηθούμε ξανά» επισήμανε ο Ρόζε, ο οποίος υπογράμμισε ότι το σαββατιάτικο φινάλε δεν είναι μόνο για το «αντίο» του Νορβηγού, αλλά και γι’ αυτό του επί μακρόν αθλητικού διευθυντή, Μίχαελ Τσορκ, και των Μάρτσελ Σμέλτσερ και Άξελ Βίτσελ.

«Υπάρχουν ακόμη πράγματα υπό διεκδίκηση στο πρωτάθλημα. Είναι “ανοιχτές” ακόμη κάποιες θέσεις. Η Χέρτα δεν είναι ακόμη ασφαλής στην 15η θέση και χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό για να διασφαλίσει ότι δεν θα “πέσει” στη θέση του μπαράζ υποβιβασμού. Είναι το τελευταίο παιχνίδι μας στη σεζόν και είναι εντός έδρας και θέλουμε να το κερδίσουμε. Παίκτες και αξιωματούχοι θα πουν “αντίο”, αλλά περιμένω από όλους μια καλή και συγκεντρωμένη εμφάνιση. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ