Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λυγίζει η Μπάγερν με Λεβαντόφσκι και η Μπαρτσελόνα χαίρεται!
Μπάγερν Μονάχου

Λυγίζει η Μπάγερν με Λεβαντόφσκι και η Μπαρτσελόνα χαίρεται!

H Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί όπως όλα δείχνουν να μεταπείσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, συνεπώς του ορίζει τιμή πώλησης.

12.05.2022 | 18:45

Η επιθυμία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου, με προορισμό τη Βαρκελώνη, φαίνεται να «λυγίζει» τελικά τις αντιστάσεις των πρωταθλητών Γερμανίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Bild”, η διοίκηση των Βαυαρών αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα της αποχώρησης του Πολωνού επιθετικού.

Ο έμπειρος φορ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, η Μπάγερν για πρώτη φορά διαρρέει τιμή πώλησης του Πολωνού σέντερ-φορ. Συγκεκριμένα, τον κοστολογεί στα 35-40 εκατ. ευρώ. Είναι ένα ποσό το οποίο, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει, προκειμένου να αποκτήσει ένα σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

Η επιθυμία του Λεβαντόφσκι «λύγισε» την Μπάγερν

Όπως έγινε αντιληπτό, η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Ο Λεβαντόφσκι νιώθει γεμάτος με τα όσα έχει πετύχει με τη φανέλα της Μπάγερν. Έχει κατακτήσει τα πάντα με τους Βαυαρούς και ξέρει ότι δεν έχει να προσφέρει κάτι η ομάδα σε αυτόν. Συνεπώς, γνωρίζοντας ότι δεν θα παίζει για πολλά χρόνια ακόμα σε υψηλό επίπεδο λόγω ηλικίας, σκέφτεται την αποχώρηση.

Με την Μπαρτσελόνα να φαντάζει σαν την επόμενη πρόκληση της καριέρας του. Και την ευκαιρία να παίξει αλλού ποδόσφαιρο πέραν της Γερμανίας, από τότε που είχε φύγει από τη Λεχ Πόζναν. Έτσι, η επιθυμία του «Λέβα» δένει τα χέρια της Μπάγερν που όσα και να του τάξει, δεν τον μεταπείθει.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version