ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

O Κέιν έκανε την Άρσεναλ να (μην) βλέπει «αστεράκια»! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. η Τότεναμ επικράτησε εντός έδρας της Άρσεναλ με σκορ 3-0.

O Κέιν έκανε την Άρσεναλ να (μην) βλέπει «αστεράκια»! (vid)

Η σχέση του Χάρι Κέιν με την Άρσεναλ δεν είναι απλά καλή. Είναι… πελατειακή! Και εξηγούμαστε. Ο Άγγλος φορ με τα δύο τέρματα που σημείωσε κόντρα στους «κανονιέρηδες» έφτασε τα 12 (ο Αντεμπαγιόρ είχε δέκα και ο Πιρές εννιά) στα ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Ένα νούμερο που δεν είχε στο παρελθόν ποτέ κανένας άλλος παίκτης!

Με τον Άγγλο φορ να έχει κέφια η Τότεναμ επικράτησε άνετα της Άρσεναλ εντός έδρας με σκορ 3-0 στο πλαίσιο της εξ αναβολής 22ης αγωνιστικής της Premier League. To έργο των γηπεδούχων έγινε πιο εύκολο και χάρη στην ανόητη κόκκινη κάρτα που είδε στο 33′ ο Ρομπ Χόλντινγκ.

Παρόλα αυτά ακόμη και έτσι, όμως, η Άρσεναλ είναι ένα πόντο μπροστά από τη γειτόνισσά της. Κάτι που σημαίνει πως αν κάνει το απόλυτο στα επερχόμενα ματς με Νιούκαστλ και Έβερτον, τότε θα εξασφαλίσει ένα απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Κάτι που σημαίνει ότι θα δει… αστεράκια και μάλιστα πολλά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Άρσεναλ πήγε στο εκτός ματς κόντρα στην Τότεναμ για να πάρει δύο αποτελέσματα, ώστε να έχει και στις δύο περιπτώσεις το πάνω χέρι για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League απευθείας. Κάτι που… μπέρδεψε τους παίκτες του Μίκελ Αρτέτα και φάνηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήξεραν και τι ήθελαν και πως να το πάρουν. Η πίεσή τους από νωρίς το επιβεβαίωσε. Τα πράγματα έμελλε να αλλάξουν άμεσα και οι ισορροπίες να χαθούν όταν ο Χάρι Κέιν ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα στο 22′. ο Χόλντινγκ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 33′ με τον Άγγλο φορ της Τότεναμ να «χτυπάει» εκ νέου στο 37′.

Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Η Άρσεναλ προσπάθησε να ρίξει τον ρυθμό ή να τον ελέγξει όσο πιο πολύ μπορούσε. Από την άλλη οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έδειχνα ότι ήθελαν κάτι παραπάνω για πολλούς λόγους. Για τους δικούς τους λόγους.

Έτσι, σκόραραν εκ νέου για τρίτη φορά με τον Σον στο 47′ με τον Ασιάτη παίκτη να «γράφει» το 3-0. Όσο και αν προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να μειώσουν ή να απειλήσουν τόσο πολύ όσο σε άλλα παιχνίδια που «στράβωναν». Με αυτό τον τρόπο η Τότεναμ πήρε μία σχετικά εύκολη νίκη, μείωσε στον βαθμό τη διαφορά της από την Άρσεναλ και πλέον όλα είναι ανοιχτά για το Champions League. Αν και το σύνολο του Μίκελ Αρτέτα έχει ακόμα το πάνω χέρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ