Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιγά να μην… κλάψει ο Άγιαξ: Ανακοίνωσε τον επόμενο προπονητή του! (pic)
Άγιαξ

Σιγά να μην… κλάψει ο Άγιαξ: Ανακοίνωσε τον επόμενο προπονητή του! (pic)

Ο Άλφρεντ Σρέντερ είναι και με τη βούλα ο επόμενος προπονητής του Άγιαξ, όπως ανακοίνωσε η ολλανδική ομάδα μέσω της ιστοσελίδας της.

12.05.2022 | 19:32

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν τα πήγε άσχημα με τον Άγιαξ. Ίσα- ίσα που το έργο του ήταν τόσο καλό με την ομάδα του Άμστερνταμ που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε -και τα κατάφερε- για να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, στον «Αίαντα» δεν έχουν μάθει μόνο να βγάζουν νέους παίκτες όταν χάνουν εκείνους που πρωταγωνιστούν. Έχουν και μία αντίστοιχη… σχολή και στους προπονητές. Όπως έκαναν γνωστό οι άνθρωποι του συλλόγου, ο διάδοχός του, είναι ο Άλφρεντ Σρέντερ.

Ο Ολλανδός προπονητής πριν από μερικούς μήνες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κλαμπ Μπριζ. Αλλά ήταν γνωστό ότι δεν θα έμενε για πολύ. Ο Άγιαξ υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο που θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024 με οψιόν γι’ ακόμη έναν χρόνο αν και εφόσον το έργο του έχει επιτυχία.

Ο Σρέντερ γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί… Άγιαξ, μιας και ήταν στο τεχνικό επιτελεί του Τεν Χαγκ από το 2018 μέχρι και το 2019 πριν ξεκινήσει την… σόλο περιπέτειά του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στον Άγιαξ δεν μετράει μόνο το… αποτέλεσμα!

Ο Άγιαξ έχει τη δική του σχολή. Τον δικό του τρόπο που βλέπει και αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Στον «Αίαντα» δεν θέλουν μόνο να παίρνουν τις νίκες, αλλά αυτό να έρχεται με καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Αυτό να έρχεται παράλληλα με τη δημιουργία νέων, καλών ποδοσφαιριστών που θα μπορούν να πουληθούν στο μέλλον. Κάτι που έχει ακολουθήσει πιστά και με επιτυχία ο Άγιαξ εδώ και χρόνια. Ένα μοντέλο που έχει φέρει επιτυχίες τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο οικονομικό.

Ωστόσο, στην ολλανδική ομάδα γνωρίσουν ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Ούτε τόσο απλό. Ναι μεν υπάρχει ένας υψηλός πήχης, αλλά και η απαραίτητη πίστωση χρόνου που θα δοθεί στον Άλφρεντ Σρέντερ, ώστε να δείξει τη δουλειά του και την κλάση του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version