ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Επιθυμεί απεγνωσμένα το Κύπελλο Αγγλίας ο Κλοπ!

Μετά το Carabao, o Γιούργκεν Κλοπ θέλει διακαώς και την κατάκτηση του FA Cup ενάντια στην Τσέλσι (ξανά) το απόγευμα του Σαββάτου.

Επιθυμεί απεγνωσμένα το Κύπελλο Αγγλίας ο Κλοπ!

Η Λίβερπουλ κοντράρεται το απόγευμα του Σαββάτου με την Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, στο Γουέμπλεϊ. Και ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε σήμερα ότι η ομάδα του δεν είχε αρκετό «βάθος» για να διεκδικήσει πολλαπλά τρόπαια νωρίτερα στη θητεία του. Ο Γερμανός προπονητής ανέλαβε τα «ηνία» των «κόκκινων» το 2015. Όμως, μόλις φέτος οδήγησε στον τελικό του FA Cup τη Λίβερπουλ, η οποία στέφθηκε για τελευταία φορά κυπελλούχος Αγγλίας το 2006. Οι «κόκκινοι» έπαιξαν για τελευταία φορά σε τελικό το 2012, όταν ηττήθηκαν 2-1 από την Τσέλσι, ενώ ο Κλοπ δεν είχε καταφέρει -μέχρι φέτος- να τους οδηγήσει πέρα από τη φάση των «16» στη διοργάνωση.

«Ποτέ δεν ήταν ότι δεν θέλαμε να πάμε στον τελικό, απλά δεν είχαμε τη δύναμη για να το κάνουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός σε σημερινή συνέντευξη Τύπου και συνέχισε: «Δεν είχαμε την ομάδα για να κυνηγήσουμε (όλα τα τρόπαια). Είναι ο πρώτος μας τελικός Κυπέλλου Αγγλίας και είμαστε πραγματικά… απεγνωσμένοι για την κατάκτησή του. Αλλά ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι το ίδιο».

Αναφορικά με την Τσέλσι, την οποία η Λίβερπουλ νίκησε 11-10 στα πέναλτι στον τελικό του Carabao Cup στις 27 Φεβρουαρίου, ο Κλοπ συμπλήρωσε: «Είναι σπεσιαλίστες στο Κύπελλο… Δεν “νικήσαμε” ουσιαστικά την Τσέλσι. Κερδίσαμε στα πέναλτι. Έχω πει πολλές φορές ότι χωρίς τύχη δεν έχεις ελπίδα και η τύχη ήταν με το μέρος μας εκείνη την ημέρα».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Κλοπ

Ο Φαμπίνιο δεν θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Λονδίνο. Αλλά ο Κλοπ δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος θα είναι εγκαίρως έτοιμος για τον τελικό του Champions League, όπου η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι στις 28 Μαΐου. Στην Premier League να θυμίσουμε πως η Λίβερπουλ βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

«Όταν κυνηγάς τρία ή τέσσερα τρόπαια, είναι ξεκάθαρο ότι τα καταφέρνεις ή όχι. Είναι μια “γεμάτη” σεζόν, αλλά δεν θα συμβεί ποτέ ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας να είναι ένα κανονικό παιχνίδι. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και, για κάποιους, το μεγαλύτερο στην καριέρα τους. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να προσφέρουμε στον κόσμο μας. Πραγματικά ανυπομονούμε γι’ αυτή την ευκαιρία. Είναι τώρα ένας τεράστιος τελικός για μας και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέρος του».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ