ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Η Μίλαν βρήκε με ευκολία τον αντικαταστάτη του Κεσιέ!

Η αποχώρηση του Φρανκ Κεσιέ από το Σαν Σίρο καλεί τη Μίλαν να ανατρέψει και να καλύψει το κενό του. Ο Μαλντίνι φαίνεται πως ήδη έχει φροντίσει και γι' αυτό.

Η Μίλαν βρήκε με ευκολία τον αντικαταστάτη του Κεσιέ!

Παράλληλα με τον μεγάλο της στόχο, η Μίλαν δεν ξεχνά να βρίσκεται σε εγρήγορση και στα μεταγραφικά. Οι Μιλανέζοι με τον Πάουλο Μαλντίνι επικεφαλής προσπαθούν κάθε χρόνο να δυναμώσουν το ρόστερ τους. Αυτό φαίνεται πως αποδίδει μια και οι «Ροσονέρι» τα τελευταία χρόνια έχουν εκτοξεύσει το αγωνιστικό τους προφίλ. Από μια ομάδα που δεν είχε στόχους έχει καταφέρει να έχει πλάνο και οδηγό προς την επιτυχία.

Όσες αλλαγές και αν γίνονται κάθε καλοκαίρι η Μίλαν παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο πως τώρα βρίσκεται μια ανάσα από τον μεγάλο της στόχο. Την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος. Επιστρέφοντας στα μεταγραφικά, ο ιταλικός σύλλογος εδώ και καιρό γνωρίζει πως το καλοκαίρι θα αποχωριστεί τον Φρανκ Κεσιέ. Ο Ιβοριανός μέσος δεν βρήκε ποτέ σημείο επαφής με τους Μιλανέζους και η ανανέωση της συνεργασίας τους δεν προχώρησε. Έτσι είναι σαφές πως θα δημιουργηθεί ένα μεγάλο κενό στα χαφ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube 

Ο Κριστιάντε επιστρέφει και καλύπτει το κενό του Κεσιέ στη Μίλαν

Σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής Tuttosport αναφέρει πως ένας πιθανός στόχος της Μίλαν για τη μεσαία της γραμμή είναι ο Φρανκ Κριστάντε. Ο 27χρονος μέσος της Ρόμα θεωρείται μια εξαιρετική λύση για τους «Ροσονέρι» για την κάλυψη του κενού που αφήνει ο Κεσιέ. Ο Ιταλός χαφ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μίλαν. Πήρε ελάχιστες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και γρήγορα αποχώρησε για την Μπενφίκα. Μετά το πέρασμά του από την Πορτογαλία ήρθε η επιστροφή στα πάτρια εδάφη και τη Ρόμα. Σήμερα, τρία χρόνια μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους «Τζιαλορόσι» δείχνει έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Ένα ποσό κοντά στα 15-20 εκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε να πείσει τη Ρόμα να δώσει τη συγκατάθεσή της και να παραχωρήσει τα δικαιώματα του παίκτη. Ο Κριστάντε δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ρωμαίους μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Η Μίλαν όμως δεν θα σταματήσει στην απόκτηση του Κριστιάντε. Ο Μαλντίνι θέλει να φέρει κι άλλον παίκτη στα χαφ της Μίλαν. Μη ξεχνάμε τον Ρενάτο Σάντσες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ