Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απαισιόδοξος ο Κλοπ: «Ποιον τίτλο; Σιγά μην χάσει ξανά βαθμούς η Σίτι!»
Λίβερπουλ

Απαισιόδοξος ο Κλοπ: «Ποιον τίτλο; Σιγά μην χάσει ξανά βαθμούς η Σίτι!»

Ο Γιούργκεν Κλοπ με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η Μάντσεστερ Σίτι δύσκολα θα αφήσει... και άλλους βαθμούς κόντρα στην Άστον Βίλα!

16.05.2022 | 14:51

Η Μάντσεστερ Σίτι άφησε βαθμούς στο ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ καθώς το 2-2… αφήνει ελπίδες στην Λίβερπουλ για τον τίτλο. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι στο +5 και έχει να δώσει ένα ακόμα τελευταίο κρίσιμο ματς κόντρα στην Άστον Βίλα. Σε περίπτωση νίκης όλα τελειώνουν και ο τίτλος θα πάει αυτόματα στο Μάντσεστερ.

Ο Κλοπ από την άλλη θεωρεί πάρα πολύ δύσκολο το να χάσει η Σίτι βαθμούς για δεύτερο σερί ματς. Δεν πετάει στα… σύννεφα και δεν θέλει να δώσει τυφλές ελπίδες στον σύλλογο της Λίβερπουλ

Και ο ίδιος δηλώνει δημοσίως πως κατά 99% ο τίτλος της Premier League θα κατακτηθεί από την Σίτι. Ωστόσο, ποδόσφαιρο είναι, κανείς δεν μπορεί να είσαι σίγουρος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που η Μάντσεστερ Σίτι έχασε βαθμούς σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια της Premier League. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα, έτσι δεν περιμένων σε καμία περίπτωση να χάσουν βαθμούς κόντρα στην Άστον Βίλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Πρέπει να παρακαλέσω την FA να μας στείλει λίγα ακόμα μετάλλια για την κατάκτηση του τροπαίου γιατί ήταν λιγότερα! Δεν ξέρω τι συνέβη», ξεκαθάρισε ο Γερμανός.

«Μετά την παράταση στο ματς με την Τσέλσι, αρκετοί παίκτες μας είναι κουρασμένοι. Πρέπει να δούμε ποιοι θα παίξουν και ποιοι θα μείνουν εκτός γιατί πλησιάζει ο μεγάλος τελικός με τη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο έμπειρος κόουτς της Λίβερπουλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version