ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

O Πιόλι ενέπνευσε τους παίκτες του μέσω του Κόμπι Μπράιαντ

Ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε μία ομιλία του Κόμπι Μπράιαντ για να εμπνεύσει τους παίκτες του.

O Πιόλι ενέπνευσε τους παίκτες του μέσω του Κόμπι Μπράιαντ

Η Μίλαν βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση της φετινής Serie A. Κόντρα στην Αταλάντα κέρδισε για 5ο σερί ματς και με μία αγωνιστική να απομένει είναι το φαβορί για τον τίτλο. Ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα, ότι παραμονές του αναμέτρησης με τους «μπεργκαμάσκι» χρειάστηκε να εμπνεύσει τους παίκτες του, δείχνοντας τους μία ομιλία του θρυλικού Κόμπι Μπράιαντ. Με αυτόν τον τρόπο, θέλησε να τους τονίσει ότι μπορεί να βρίσκονται κοντά στην πηγή αλλά ακόμα δεν έχουν πιει νερό.

«Έδειξα στα παιδιά μια συνέντευξη με τον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος είπε τότε ότι η δουλειά δεν είχε τελειώσει παρόλο που [οι Λέικερς] προηγούταν με 2-0 σε μία σειρά των playoff του NBA. Δεν τελειώσαμε. Πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία και τη συγκέντρωση που μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί καθοριστική.

«Όταν αναλάβαμε τη Μίλαν, η ομάδα είχε τελείως διαφορετικά τακτική προσέγγιση. Οπότε έπρεπε να αλλάξουμε τα πάντα. Τώρα το καλό είναι ότι οι παίκτες απολαμβάνουν να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνάμεις μας και να προετοιμάζονται τακτικά, να μπορούν να προσαρμοστούν επίσης για να περιορίσουν τους αντιπάλους μας».

Ο Πιόλι αναφέρθηκε επίσης και στην «πίστη» που χάρισαν στην ομάδα του οι πρόσφατες νίκες με ανατροπή.

«Όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας δίδαξαν ότι έχουμε ό,τι χρειάζεται όσον αφορά την αποφασιστικότητα, την πίστη και το θάρρος. Αυτές οι νίκες με ανατροπή επί της Λάτσιο και της Βερόνα μας έδωσαν περισσότερη πίστη, που αφαιρεί μέρος του άγχους» κατέληξε

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube




Το σενάριο που δίνει το πρωτάθλημα στη Μίλαν

Η Ίντερ έκανε το καθήκον της κόντρα στην Κάλιαρι και συνέχισε να ασκεί πίεση προς το Μίλαν για τη διεκδίκηση του τίτλου. Στη νίκη της Μίλαν επί της Αταλάντα με 2-0, η Ίντερ απάντησε με νίκη με 3-1 επί της Κάλιαρι. Έτσι, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έπεσε ξανά στους δύο βαθμούς.

Επομένως, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική της Serie A. Για να κατακτήσει η Μίλαν τον πρώτο της τίτλο από τη σεζόν 2010-2011, θα παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Σασουόλο. Ακόμα και στην περίπτωση ισοπαλία και ισοβαθμίας με την Ίντερ στην κορυφή, οι «ροσονέρι» έχουν το πάνω χέρι λόγω καλύτερου head to head.

Από την άλλη πλευρά, η Ίντερ θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Σαμπντόρια την τελευταία αγωνιστική και φυσικά ήττα της Μίλαν για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ