ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Όσο ζει ελπίζει ο Ιντζάγκι: «Μπορούμε, το κατάφερα με τη Λάτσιο την τελευταία μέρα»

O τεχνικός της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, συνεχίζει να ελπίζει ότι η ομάδα του θα κατακτήσει τον τίτλο στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Όσο ζει ελπίζει ο Ιντζάγκι: «Μπορούμε, το κατάφερα με τη Λάτσιο την τελευταία μέρα»

Η Ίντερ έκανε το καθήκον της κόντρα στην Κάλιαρι και συνέχισε να ασκεί πίεση προς το Μίλαν για τη διεκδίκηση του τίτλου. Στη νίκη της Μίλαν επί της Αταλάντα με 2-0, η Ίντερ απάντησε με νίκη με 3-1 επί της Κάλιαρι. Έτσι, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έπεσε ξανά στους δύο βαθμούς.

Επομένως, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική της Serie A. Για να κατακτήσει η Μίλαν τον πρώτο της τίτλο από τη σεζόν 2010-2011, θα παίξει για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Σασουόλο. Ακόμα και στην περίπτωση ισοπαλία και ισοβαθμίας με την Ίντερ στην κορυφή, οι «ροσονέρι» έχουν το πάνω χέρι λόγω καλύτερου head to head.

Από την άλλη πλευρά, η Ίντερ θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Σαμπντόρια την τελευταία αγωνιστική και φυσικά ήττα της Μίλαν για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «νερατζούρι», Σιμόνε Ιντζάγκι, τόνισε ότι ακόμα πιστεύει στον τίτλο. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Λάτσιο, το 2000. Τότε, βρισκόταν δύο βαθμούς πίσω από τη Γιουβέντους την τελευταία αγωνιστική. Η «μεγάλη κυρία» γκέλαρε και ο τίτλος κατέληξε στους «λατσιάλι», στους οποίους αγωνιζόταν ως παίκτης ο Ιντζάγκι.

«Η Σασουόλο είναι πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ ατομικό ταλέντο. Περιμένω ένα πολύ ανοιχτό τέλος της σεζόν για το Scudetto, τις ευρωπαϊκές θέσεις και τον υποβιβασμό. Τώρα είμαστε εδώ, πρέπει να προσπαθήσουμε να πάμε μέχρι το τέλος. Φυσικά, είμαστε πίσω, οπότε χρειαζόμαστε μια νίκη και να χάσουν. Έχει συμβεί στο παρελθόν, κέρδισα με τη Λάτσιο όταν ήμασταν δύο βαθμούς πίσω και η Γιουβέντους έχασε από την Περούτζια, οπότε μπορεί να συμβεί ξανά»




Ο Ιντζάγκι έχει ήδη κερδίσει δύο τίτλος φέτος

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι, πάντως, θεωρείται ήδη επιτυχημένος με βάση τις ιδιαιτερότητες της χρονιάς. Με ένα μικρό ρόστερ κατάφερε να κατακτήσει τόσο το Κύπελλο Ιταλίας όσο και το Σούπερ Καπ Ιταλίας και να παραμείνει εντός διεκδίκησης της Serie A μέχρι τέλους.

Παράλληλα, η ομάδα του ήταν αυτή που δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη τη Λίβερπουλ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, αποκλείστηκε στη φάση των «16» με μία πολύ αξιοπρεπής πορεία.

Ο Ιταλός τεχνικός μετά τη νίκη επί της Κάλιαρι ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα του προερχόταν από ένα επίπονο τελικό Κυπέλλου, που κράτησε 120 λεπτά.

«Δεν ήταν εύκολο μετά τη νίκη της Μίλαν, αλλά η ομάδα έπαιξε πολύ καλά απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο δικό του γήπεδο. Συγχαίρω τα παιδιά μου, γιατί αυτό δεν ήταν καθόλου δεδομένο, ειδικά αφού έπαιξαν 120 λεπτά την Τετάρτη».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ