ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Ο Κιλιάν Μπαπέ κοντεύει να κουράσει επικίνδυνα!

Το σίριαλ με πρωταγωνιστές τον Μπαπέ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν έχει αρχίσει να προκαλεί εκνευρισμό.

Ο Κιλιάν Μπαπέ κοντεύει να κουράσει επικίνδυνα!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε γνωστό στη διοίκηση της Παρί ότι θέλει να γίνει δεκτή η πρόταση της Ρεάλ για την απόκτησή του. Ο Γάλλος ήταν ξεκάθαρος. Ήθελε να μετακομίσει στη Μαδρίτη. Η Παρί αρνήθηκε να τον παραχωρήσει με το ρίσκο να τον χάσει ελεύθερο στο τέλος της φετινής σεζόν. Η μετακίνηση του Γάλλου στους «Μερένχες» ήταν το νούμερο ένα κοινό μυστικό στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Όλοι ήξεραν πως είναι απλά θέμα χρόνου. Πλησιάζοντας στην ώρα της μεγάλης απόφασης οι χειρισμοί του παίκτη έχουν θολώσει το τοπίο. Μια μένει στην Παρί, μια πάει στην Ρεάλ. Ως αποτέλεσμα, η εικόνα και το κλίμα που δημιουργείται γύρω από το όνομά του αρχίζει και φθείρει την εικόνα του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Και θέλω και δεν θέλω

Μπαπέ και Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζουν προορισμένοι ο ένας για τον άλλο. Ένα από τα σπανιότερα ταλέντα όλων των εποχών που από παιδί είχε όνειρο να παίξει για την μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Οι φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του Μπαπέ γεμάτο με αφίσες του Κριστιάνο, έκαναν τον γύρο του κόσμου. Το σενάριο που τον ήθελε να διαδέχεται το είδωλό του και να γράφει τη δική του ιστορία με τη «Βασίλισσα» ήταν ονειρικό. Μια πανέμορφη ποδοσφαιρική ιστορία από εκείνες που μόνο ο βασιλιάς των σπορ μπορεί να χαρίσει.

Στη λήξη της περσινής μεταγραφικής περιόδου η Ρεάλ έφτασε στο σημείο να προσφέρει 170 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της έναν παίκτη που το συμβόλαιό του έληγε σε ένα χρόνο. Η άρνηση της Παρί έμοιαζε με all in. Πριν λίγες μέρες είχε φέρει στο Παρίσι τον Μέσι και πίστευε ότι μαζί με τους Μπαπέ και Νεϊμάρ μπορούν επιτέλους να της χαρίσουν ένα Champions League. Μπαπέ

Οι δρόμοι των δύο ομάδων διασταυρώθηκαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Εκεί ο Μπαπέ ήταν όλα τα λεφτά για την Παρί, όμως η Ρεάλ πήρε τη μεγάλη πρόκριση. Όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει. Περιμέναμε απλά να ολοκληρωθεί η σεζόν, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η μεγάλη μεταγραφή. Όσο όμως πλησιάζαμε στο φινάλε ο Μπαπέ άρχιζε να κάνει νερά. Οι δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον δεν ήταν ποτέ ξεκάθαρες.

Σε επίπεδο εικόνας και δημοσιών σχέσεων αυτό είναι λογικό. Μέχρι ενός σημείου. Γιατί με την τροπή που έχει πάρει πλέον η υπόθεση μάλλον έχουμε ξεφύγει από την τυπικότητα που οφείλει να έχει ένας παίκτης σε τέτοιες περιπτώσεις. Ακόμα και κορυφαίοι μεταγραφολόγοι όπως ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν μπορούν να δώσουν μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τα θέλω του παίκτη. Εκεί που υπήρχε η βεβαιότητα για συμφωνία με τη Ρεάλ ξαφνικά μαθαίνουμε ότι ο Γάλλος ζήτησε παραπάνω χρόνο. Γιατί;

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα

Άλλες πηγές όπως ο πάντα αξιόπιστος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αναφέρουν πως πλέον το πιο πιθανό σενάριο θέλει τον παίκτη να παραμένει στο Παρίσι. Όλα αυτά μια μέρα μετά, αφού είχε κυκλοφορήσει το δημοσίευμα πως οι Παριζιάνοι έδωσαν στον Μπαπέ το ελεύθερο να επιλέγει ακόμα και το ποιοι παίκτες θα στελεχώνουν το ρόστερ. Λίγες μέρες πριν, ο Τζοάν Λαπόρτα είχε αναφέρει πως ο λόγος που η Μπαρτσελόνα δεν μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του, είναι επειδή αρνείται να δώσει 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως σε έναν μόνο ποδοσφαιριστή.

Από το τέλος της περσινής θερινής μεταγραφικής περιόδου μέχρι και σήμερα, η Παρί παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τον Μπαπέ. Οι Γάλλοι βελτιώνουν συνεχώς τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου προσφέροντας γη και ύδωρ στον παίκτη. Αποτελεί μάλλον ένα προσωπικό στοίχημα γι’ αυτούς να τον κρατήσουν. Η Ρεάλ από την άλλη ευελπιστούσε πως η υπόθεση θα είχε ξεκαθαρίσει μέχρι τώρα. Η σιγουριά δίνει τη θέση της στην αβεβαιότητα και κανείς δεν ξέρει τελικά τι θα συμβεί.

Προφανώς ο Μπαπέ έχει κάθε δικαίωμα  να κάνει ό,τι θέλει. Απλά πλέον τα πάντα γύρω από αυτή την υπόθεση περιστρέφονται από το χρήμα. Αυτό σε ένα πρώτο επίπεδο δεν είναι κακό, αλλά μάλλον εδώ έχουμε ξεπεράσει κάποια όρια. Υποτίθεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το όνειρό σου. Υποτίθεται πως έχεις κάνει ξεκάθαρο σε όλους ότι θες να παίξεις εκεί. Ξαφνικά η Παρί αρχίζει και προσφέρει παράλογα ποσά και πλεονεκτήματα και σε βάζει σε σκέψεις;

Μήπως ο Μπαπέ χρησιμοποιεί την παράνοια των Γάλλων για να πάρει βελτιωμένη προσφορά και από τη Ρεάλ; Ένας μεγάλος παίκτης δεν αφήνει ποτέ το όνομά του να εμπλακεί σε τέτοια σενάρια. Είναι δικαίωμα του καθενός να επιζητεί το καλύτερο για τον εαυτό του, όμως η δημοσιότητα που έχει πάρει η υπόθεση έχει πλέον αρνητικό πρόσημο για τον Μπαπέ.

Πρέπει να προσέξει την εικόνα του

Όταν είσαι ένας παίκτης αυτού του βεληνεκούς οφείλεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τέτοιες καταστάσεις. Ή καλύτερα οφείλεις να διαλέγεις πιο προσεκτικά τους ανθρώπους έχεις δίπλα σου για να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Ακόμα κι αν κάποια δημοσιεύματα είναι ψευδή ή τραβηγμένα από τα μαλλιά πρέπει να τα διαψεύσεις. Όχι με λόγια, αλλά με τη στάση σου. Ο τρόπος που χειρίζεται την υπόθεση το περιβάλλον του Μπαπέ περισσότερο γεννά ερωτήματα, παρά λύνει απορίες.

Η περίπτωση θυμίζει λίγο την περίπτωση του Λεμπρόν Τζέιμς που το 2010 είχε κάνει όλο τον πλανήτη να περιμένει την απόφασή του. Οι παλαιότεροι θυμάστε πόσο κακό είχε κάνει στην εικόνα του όλη αυτή η ιστορία. Για να επανέλθουμε σε ποδοσφαιρικά πλαίσια πάμε στο παράδειγμα του Έρλινγκ Χαάλαντ. Ο Νορβηγός ήταν περιζήτητος σε όλη την Ευρώπη. Το όνομά του έπαιξε σχεδόν για όλες τις μεγάλες ομάδες. Κάποια στιγμή βγήκαν στη φόρα ιλιγγιώδη πόσα τα οποία υποθετικά απαιτούσε για να υπογράψει.

Ο ίδιος έμεινε σιωπηλός. Με τη στάση του προστάτευσε το όνομά του και δεν άφησε τη μεταγραφή του να γίνει σίριαλ. Όμορφα κι ωραία υπέγραψε στη Σίτι χωρίς ιδιαίτερο παρασκήνιο. Κι όπως τελικά είδαμε, τα λεφτά που πήρε ήταν μεν πολλά, αλλά δεν είχαν καμία σχέση με τα ποσά που είχαν διαρρεύσει. Ο Μπαπέ από την άλλη έχει δημιουργήσει ένα κλίμα στο οποίο τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα λεφτά.

Πλέον δεν μπορεί καν να λανσάρει μια ενδεχόμενη παραμονή στην Παρί ως μια απόφαση καρδιάς. Όλοι θα γελάσουν μαζί του και καλά θα κάνουν. Αν διαλέξει αυτό το δρόμο η εικόνα του θα υποστεί ακόμα μεγαλύτερο πλήγμα. Όσο περισσότερο το σίριαλ παραμένει στην επικαιρότητα, τόσο ο κόσμος θα κουράζεται με τον Γάλλο που επικοινωνιακά έχει ήδη ηττηθεί. Ο μόνος τρόπος να ρεφάρει είναι μια γρήγορη απόφαση που καλό θα είναι να τον οδηγεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ