Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προκλητικός ο πρόεδρος της Νάπολι: «Άφραγκη… Μπαρτσελόνα, δεν μπορεί να πάρει κανέναν»
Νάπολι

Προκλητικός ο πρόεδρος της Νάπολι: «Άφραγκη… Μπαρτσελόνα, δεν μπορεί να πάρει κανέναν»

Ο πρόεδρος της Νάπολι... θεωρεί πως η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα!

20.05.2022 | 16:51

Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Καλιντού Κουλιμπαλί είναι δεδομένο! Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει πως ο Τσάβι τον προορίζει για βασικό… στόπερ και για ηγέτη των Καταλανών! Παρόλα αυτά όλοι στον σύλλογο γνωρίζουν πως είναι ιδιαίτερα δύσκολη η περίπτωση του.

Σίγουρα, τα οικονομικά των Μπλαουγκράνα έχουν φτιάξει σε σχέση με την περσινή σεζόν, παρόλα αυτά… δεν μπορεί να δώσει τα 80 εκατ. ευρώ που ζητάει η Νάπολι για τον Κουλιμπαλί.

Πάντως από την πλευρά του ο πρόεδρος των “παρτενοπέι”, ξεκαθάρισε πως η Μπαρτσελόνα… δεν έχει τα λεφτά για να υπογράψει κάποιον ποδοσφαιριστή!

Επιπλέον τόνισε με τον πλέον επίσημο τρόπο πως… δεν η Νάπολι δεν πρόκειται να ανταλλάξει τον Κουλιμπαλί με κανέναν παίκτη των Καταλανών!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Η Μπαρτσελόνα δεν έχει ρωτήσει μέχρι στιγμής για τον Κουλιμπαλί και σε εμάς δεν έχει κάνει καμία προσφορά για τον παίκτη! Πιστεύω πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει τα λεφτά για να προχωρήσει στην μεταγραφή κανενός ποδοσφαιριστή», ξεκαθάρισε ο πάντα καυστικός πρόεδρος των Ναπολιτάων, Ντε Λαουρέντις!

«Δεν μας ενδιαφέρει στο να τον ανταλλάξουμε με κανέναν ποδοσφαιριστή! Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νάπολι!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version