ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Τούχελ: «Ο Καντέ είναι ο δικός μας Σαλάχ, ο δικός μας… Μπαπέ»

Ο προπονητής της Τσέλσι ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ο Καντέ είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στο ρόστερ των Λονδρέζων!

Τούχελ: «Ο Καντέ είναι ο δικός μας Σαλάχ, ο δικός μας… Μπαπέ»

Ο Τόμας Τούχελ με δηλώσεις του αποθέωσε τον Καντέ, ο οποίος φέτος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς. Ενδεικτικό είναι πως έχει αγωνιστεί μόλις στο 40% των αναμετρήσεων που έχει δώσει φέτος η Τσέλσι!

Συγκεκριμένα, ο κόουτς των Λονδρέζων ξεκαθάρισε πως ο Γάλος είναι ο πιο σημαντικός παίκτης στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, θεωρεί θαύμα το γεγονός πως η Τσέλσι βγήκε στην πρώτη τριάδα, χωρίς να έχει τον Καντέ στα περισσότερα ματς της Premier League!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Καντε

«Είναι σίγουρα το κλειδί της ομάδας μας, είναι ο παίκτης-κλειδί που μπορεί να τα αλλάξει όλα. Είναι θαύμα που καταφέραμε να τερματίσουμε τόσο ψηλά, γιατί λόγω τραυματισμών έπαιξε μόλις στα μισά παιχνίδια της φετινής σεζόν», ξεκαθάρισε ο έμπειρος κόουτς της Τσέλσι.

«Ο Καντέ είναι ο δικός μας Σαλάχ, ο δικός μας Φαν Ντάικ, ο Ντε Μπρούιν και ο δικός μας Μπαπέ! Είναι ο άνθρωπος που κάνει την μεγάλη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο», είπε ο Γερμανός.

«Για παράδειγμα η Λίβερπουλ χωρίς τον Φαν Ντάικ υπέφερε! Το ίδιο πράγματα είναι και για εμάς όταν δεν έχουμε τον Καντέ στο γήπεδο. Πιστεύω όμως πως σιγά σιγά θα επιστρέψει δυναμικά, το αξίζει», ανέφερε ο Τόμας Τούχελ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ