ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δεν πτοείται με Μπαπέ και Χάαλαντ ο Τσάβι – Θέλει Ντεμπελέ και Λεβαντόφσκι! (vid)

Ο Τσάβι δεν θέλησε να κάνει άλλα σχόλια για τους δυο χαμένους φερόμενους στόχους της Μπαρτσελόνα, ενώ μίλησε για Ντεμπελέ και Ντε Γιόνγκ.

Δεν πτοείται με Μπαπέ και Χάαλαντ ο Τσάβι – Θέλει Ντεμπελέ και Λεβαντόφσκι! (vid)

Η Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της σεζόν κινήθηκε όσο μπορούσε για να εξασφαλίσει ορισμένες μεταγραφές. Ηχηρές για την ακρίβεια και πιο συγκεκριμένα αυτές των Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ. Περισσότερο για τον δεύτερο βέβαια, όχι τόσο για τον πρώτο, που φαινόταν πως θα κλείσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, όπως προέκυψε πριν από λίγο, ο Μπαπέ θα μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν! Με τον Τσάβι να μην στενοχωριέται και πολύ για τις δυο χαμένες υποθέσεις. Αλλά, να επικεντρώνεται σε άλλους στόχους.

Παραμονή του τελευταίου ματς της Μπάρτσα στη La Liga με τη Βιγιαρεάλ (22/5, 23:00), ο Τσάβι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. Στην οποία προφανώς και ρωτήθηκε περισσότερο για τα μεταγραφικά, παρά για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στο «κίτρινο υποβρύχιο».

Ο Ισπανός κόουτς μίλησε για τους δυο χαμένους στόχους λέγοντας πως η Μπαρτσελόνα δεν άντεχε οικονομικά να κάνει επίσημη πρόταση και να έχει προοπτικές. Πάντως, επικεντρώθηκε σε ορισμένους παίκτες που υπολογίζει και σε έναν που θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του…

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Οι δηλώσεις του Τσάβι:

«Αρχικά θέλω να δω την ομάδα μου ανταγωνιστική αύριο. Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη, κόντρα στη Βιγιαρεάλ, τη δυσκολότερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε φέτος. Βελτιωθήκαμε αισθητά, αλλά γενικά ήταν μια κακή χρονιά για τα στάνταρ της Μπαρτσελόνα. Όσο για τα οικονομικά μας, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και υπάρχει αισιοδοξία. Η ομάδα θα ενισχυθεί κι άλλο.

Για τους παίκτες που είναι να φύγουν έχουμε μιλήσει και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Θα σταθώ σε δυο περιπτώσεις, στους Ντεμπελέ και Ντε Γιόνγκ. Τους θέλω και τους δυο, μπορούν να μείνουν και να μας βοηθήσουν. Είναι καλοί παίκτες και τους θέλω στο ρόστερ μου, από κει και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί.

Όσο για τους Μπαπέ και Χάαλαντ, δεν μπορείτε να με ρωτήσετε κάτι άλλο; Δεν ξέρω, ρωτήστε με για την Μπαρτσελόνα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να συζητήσουμε για τόσο ακριβές περιπτώσεις. Αντιθέτως, ο Λεβαντόφσκι είναι ένας παίκτης που θέλω. Είναι μια από τις περιπτώσεις που συζητάμε, δεν είναι εύκολη, μιας και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ