ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Ράγισαν καρδιές» στο «Άνφιλντ» – Νίκησε αλλά πικράθηκε η Λίβερπουλ (vid)

«Ράγισαν καρδιές» στο «Άνφιλντ» παρά τη νίκη της Λίβερπουλ με ανατροπή επί της Γουλβς (3-1), καθώς η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Αγγλίας.

«Ράγισαν καρδιές» στο «Άνφιλντ» – Νίκησε αλλά πικράθηκε η Λίβερπουλ (vid)

Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της στο «Άνφιλντ» αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει το 20ο φετινό της πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα που οι «κόκκινοι» κέρδισαν με 3-1 τη Γουλβς, η Μάντσεστερ Σίτι επικρατούσε με ανατροπή της Άστον Βίλα και κατακτούσε για 8η φορά στην ιστορία του το αγγλικό πρωτάθλημα.

Επομένως, ηΣίτι τερμάτισε πρώτη με 93 βαθμούς και η Λίβερπουλ από πίσω της με 92. Η ομάδα του Κλοπ έχασε για 2η φορά τα τελευταία χρόνια το πρωτάθλημα στον πόντο από την ομάδα του Γκουαρντιόλα. Με δύο μόλις ήττες και οχτώ ισοπαλίες τη φετινή σεζόν, θα μείνει με την πίκρα της 2ης θέσης.

Η Λίβερπουλ κυνηγούσε το σκορ από νωρίς

Για να φτάσει μέχρι τη νίκη, η Λίβερπουλ χρειάστηκε να μοχθήσει. Η Γουλβς σόκαρε το «Άνφιλντ» με γκολ μόλις στο 3ο λεπτό. Ειδικότερα, από βολέ του Ζοσέ Σα, η μπάλα πέρασε στην πλάτη του Κονατέ και ο Χιμένεζ σέρβιρε έτοιμο γκολ για τον Πέδρο Νέτο και το 1-0.

Η Λίβερπουλ αμέσως άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση αλλά το κακό κοντρόλ του Ντίαζ, τον πρόδωσε στο 10ο λεπτό.

Οι χώροι που άφηνε η Λίβερπουλ ήταν τεράστιοι, καθώς έπαιζε ψηλά τη γραμμή της άμυνάς της. Κάπως έτσι η Γουλβς άγγιξε το 2-0 με τον Ντεντονκέρ στην αντεπίθεση να μην μπορεί να σκοράρει.

Εν τέλει η ισοφάριση ήρθε στο 23ο λεπτό. Οι «κόκκινοι» έπαιξαν κάθετα και μετά από μαγικό τακουνάκι του Τιάγκο, ο Μανέ βγήκε απέναντι από τον Σα και με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Τα τεράστια επιθετικά ρίσκα της Λίβερπουλ την άφηναν εκτεθειμένη πίσω. Έτσι, χρειάστηκε μία καθοριστική επέμβαση του Άλισον σε τετ α τετ με τον Hwang για να μείνει το 1-1 στο 39ο λεπτό.

Η ανατροπή ήρθε αλλά δεν ήταν αρκετή

Η Λίβερπουλ πίεζε για την ολική ανατροπή από το ξεκίνημα της επανάληψης και άγγιξε το γκολ δύο φορές. Αρχικά, με τον Μανέ να σκοράρει από θέση οφσάιντ και στη συνέχεια με κοντινό σουτ του Ζότα, το οποίο κόντραρε στα σώματα.

Η ομάδα του Κλοπ δυσκολευόταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των «λύκων» και απείλησε ξανά με ένα μακρινό σουτ του Άρνολντ στο 64ο λεπτό.

Μετά από μία ώρα παιχνιδιού, πάντως, το άγχος ολοένα και μεγάλωνε για τους γηπεδούχους. Η Λίβερπουλ έμενε συνεχώς εκτεθειμένη πίσω καθώς επένδυε πολλά κορμιά μπροστά. Ωστόσο, οι σπάταλοι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις να βρουν δίχτυα υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις.

Εν τέλει, χρειάστηκε το άγγιγμα του Σαλάχ για να φτάσει η Λίβερπουλ στην ολική ανατροπή. Μετά από μία φάση διαρκείας, ο Ματίπ πήρε δύο φορές την κεφαλιά και ο Αιγύπτιος έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα στο 83ο λεπτό.




Στο 88ο λεπτό ο Ρόμπερτσον έστειλε το παιχνίδι για ύπνο μετά από μία υπέροχη συνεργασία με τον Φιρμίνο. Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ. Λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, η Σίτι είχε πετύχει τη δικιά της ανατροπή κόντρα στη Άστον Βίλα και έριχναν στην κατάθλιψη τους φίλους της Λίβερπουλ.







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ