Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σείστηκε το Άνφιλντ στο «αντίο» του Οριγκί (vid)
Λίβερπουλ

Σείστηκε το Άνφιλντ στο «αντίο» του Οριγκί (vid)

Ο Ντιβόκ Οριγκί έριξε αυλαία στο Άνφιλντ και το κοινό της Λίβερπουλ τον αποθέωσε. Πανέμορφες στιγμές που δεν θα ξεχάσει με τίποτα ο Βέλγος επιθετικός.

22.05.2022 | 21:50

Οκτώ χρόνια πορείας και συνεργασίας Οριγκί και Λίβερπουλ έφθασαν στο φινάλε. Ο Βέλγος επιθετικός μετά από μια μακρά πορεία φθάνει στο τέλος της διαδρομής. Λέει «αντίο» στην αγαπημένη του Λίβερπουλ και ετοιμάζεται να ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του. Ο ταλαντούχος επιθετικός με το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Γουλβς ολοκληρώνει και τυπικά το συμβόλαιό του με τους «Κόκκινους».

Εκείνοι στο φινάλε του νικηφόρου αγώνα μπορεί να μην είχαν διάθεση για έντονα πανηγύρια αφού έχασαν το πρωτάθλημα από την Μάντσεστερ Σίτι ετοίμασαν ωστόσο μια πανέμορφη σεμνή τελετή για τον Βέλγο άσσο. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία βράβευσαν τον Οριγκί και τον αποχαιρέτησαν μπροστά στο κοινό του Άνφιλντ. Εκείνο σύσσωμο έσπευσε να αποθεώσει τον ποδοσφαιριστή της ομάδας. Έναν παίκτη που σε όλη του την πορεία στη Λίβερπουλ άκουσε πολλά. Συνέβαλε όμως σε κομμάτια της ιστορίας της αγγλικής ομάδας που ίσως να μην είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς αυτόν.

Το «αντίο» του Ντιβόκ Οριγκί στη Λίβερπουλ

 


Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version