Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Το «κάζο» με Μπαπέ φέρνει και… κουτσούρεμα στο μπάτζετ της Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης

Το «κάζο» με Μπαπέ φέρνει και… κουτσούρεμα στο μπάτζετ της Ρεάλ

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ορίσει συγκεκριμένο ποσό που μπορεί να διαθέσει εξαρχής για μεταγραφές. Όποια υπέρβαση γίνει θα είναι από χρήματα που θα έρθουν από πωλήσεις.

23.05.2022 | 13:49

Αλλιώς ονειρευόταν το φετινό καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά τα μεταγραφικά, αλλιώς αυτό δείχνει. Ο μεγάλος στόχος, ο Κιλιάν Μπαπέ ανήκει στο παρελθόν. Ο Γάλλος επιθετικός βρέθηκε για πολλούς μήνες πολύ κοντά στη Μαδρίτη όμως τελικά πείσθηκε και παρέμεινε στο Παρίσι. Η διοίκηση Πέρεθ αρχικά είχε υπολογίσει πως φέτος το καλοκαίρι μπορούσε να αντέξει οικονομικά δύο ηχηρές μεταγραφές. Αυτή του Κιλιάν Μπαπέ και αυτή του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Τελικά καμία από τις δύο δεν προχώρησε αποτέλεσμα το πλάνο να αλλάζει. Σίγουρα η «Βασίλισσα» θα προσπαθήσει να αντιστρέψει το κακό κλίμα στο επικοινωνιακό κομμάτι με καλές προσθήκες. Όμως όπως αποκαλύπτει δημοσιογράφος του ABC, η Ρεάλ αναμένεται να ρίξει το μπάτζετ της για μεταγραφές. Πιο συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους το ποσό των 140 εκατομμυρίων ευρώ. Τα υπόλοιπα χρήματα για μεταγραφές… αεροδρομίου επιθυμεί να έρθουν από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών της.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει να μαζέψει το χρήμα από τις πωλήσεις

Είναι σαφές πως η λίστα των παικτών που αναμένεται να αποχωρήσουν από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου το καλοκαίρι είναι αρκετά μεγάλη. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεροι και δεν θα αποφέρουν ευρώ στη Ρεάλ, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που μπορούν να αφήσουν πολλά εκατομμύρια. Εκτός πάντα από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται υπάρχουν σε κάθε μεταγραφική περίοδο και προτάσεις – έκπληξη. Που έρχονται για παίκτες που δεν το περιμένει κανείς. Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται ανοιχτή σε κάθε πρόταση. Γιατί όχι και στην παραχώρηση του ξεχασμένου στον πάγκο Εντέν Αζάρ. Ένας ποδοσφαιριστής που στοίχισε στον ισπανικό σύλλογο 100 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως και να χει πάντως η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρει τον τρόπο και θα ενισχυθεί εκεί που πονάει. Όπως με την απόκτηση του ελεύθερου Αντόνιο Ρούντιγκερ για τα μετόπισθεν. Καθημερινά προκύπτουν όλο και περισσότερα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τη «Βασίλισσα». Οπότε το 140 εκατομμύρια ευρώ είναι μονάχα ένας αριθμός. Όλα αλλάζουν και διαμορφώνονται ανάλογα με τις ευκαιρίες της αγοράς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version