ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κάραχερ: Ο Τεν Χαγκ πρέπει να ξεφορτωθεί τον Κριστιάνο

O παλαίμαχος στόπερ της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, συμβούλεψε τον νέο τεχνικό της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, να πουλήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι.

Κάραχερ: Ο Τεν Χαγκ πρέπει να ξεφορτωθεί τον Κριστιάνο

Ο Τζέιμι Κάραχερ θεωρεί ότι ο Κριστιάνο δεν ήταν μία καλή μεταγραφή για τη Γιουνάιτεντ και μπορεί να γίνει τεράστιο πρόβλημα γι΄αυτούς της επόμενη σεζόν. Ο πρώην άσος της Ρεάλ σκόραρε 18 γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και ήταν από τους ελάχιστους διασωθέντες για τους «κόκκινους διαβόλους». Ο 37χρονος σκόραρε επίσης 6 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ίδιος ο Τεν Χαγκ ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ανυπομονεί να δουλέψει με τον Κριστιάνο, τον οποίο θεωρεί «πραγματικό νικητή και απίθανο παίκτη». Ο Κάραχερ, όμως, δεν έχει την ίδια άποψη. Θεωρεί ότι η Γιουνάιτεντ πρέπει να τον ξεφορτωθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Κάραχερ: «Ο Κριστιάνο δεν ήταν καλή μεταγραφή για τη Γιουνάιτεντ»

Μιλώντας στην Daily Mail, είπε αρχικά: «Είμαι σίγουρος ότι ο Τεν Χαγκ πρέπει να το κάνει αυτό με τον Ρονάλντο είτε τον αφήνουν είτε όχι. Το λέω σταθερά σε όλη τη σεζόν ότι δεν ήταν μία καλή μεταγραφή» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και θεωρείται ότι τον επικρίνω. Ο Ρονάλντο είναι ένα εκατομμύριο φορές καλύτερος από ό,τι θα μπορούσα ποτέ να είμαι. Δεν θα μπορούσα ούτε τα κορδόνια να του δέσω, προφανώς. Είναι καταπληκτικός. Αλλά ο Ρονάλντο δεν έχει παίξει ποτέ σε τόσο κακή ομάδα. Έπαιξε σε μερικές από τις καλύτερες ομάδες και έχει τη νοοτροπία του να είναι ο βασικός παίκτης (main man), να προσπαθεί να πετύχει γκολ, να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του και όταν βρίσκεσαι σε μια εξαιρετική ομάδα, αυτό είναι κάτι που το βλέπω ως θετικό.

«Όταν δεν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα μπορεί να είναι κάτι που θεωρείται αρνητικό και νομίζω ότι ήταν αρνητικό αυτή τη σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να πάει στην επόμενη σεζόν με έναν σέντερ φορ που θα είναι 38 ετών, ακόμα κι αν σκοράρει γκολ που δεν είναι σωστό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 1:07 του παρακάτω βίντεο

Γιατί ο Κριστιάνο μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον Τεν Χαγκ

Ο Τζέιμι Κάραχερ εξήγησε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να δημιουργήσει φασαρίες αν μείνει, καθώς δε θα αγωνίζεται κάθε αγωνιστική. Αυτό θα προκαλέσει την γκρίνια του, όπως συνέβη πολλάκις φέτος.

«Η Γιουνάιτεντ πρέπει να αγοράσει έναν επιθετικό, αλλά ποιον αγοράζεις; Αγοράζεις έναν που θα παίξει ή έναν που θα κάτσει στον πάγκο; Τι κάνεις? Αν αγοράσεις ένα πολύ καλό, τότε πρέπει να παίξει και ο Ρονάλντο πρέπει να πάει στον πάγκο. Ο Ρονάλντο θα ήταν τεράστιο πρόβλημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν, αν δεν έπαιζε κάθε εβδομάδα. Το έχουμε δει αυτή τη σεζόν. Υπήρξαν στιγμές που ο προπονητής είχε δίκιο να τον κάνει αλλαγή ή να τον αφήσει στον πάγκο αλλά εκείνος έκανε φασαρία.

Ο Άγγλος τηλεσχολιαστής εξήγησε ότι η καλύτερη στιγμή γι αυτήν την απόφαση είναι πριν την έναρξη της σεζόν, καθώς αυτή είναι η περίοδο που ένας νέος προπονητής έχει τη μεγαλύτερη δύναμη.

«Αυτή θα είναι η πιο ισχυρή θέση που θα βρεθεί ποτέ. Ο προπονητής είναι πιο ισχυρός την πρώτη μέρα στη δουλειά. Θα πρέπει να μπορεί να παίρνει μεγάλες αποφάσεις με βάση αυτό και θα έπαιρνα αυτή τη μεγάλη απόφαση. Άλλοι κορυφαίοι προπονητές το έχουν πράξει, κάνοντας άπαντες να σταθούν όρθιοι και να τον προσέξουν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ