ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Αντσελότι: «Είμαστε άξια στον τελικό, με ηγέτη τον Μπενζεμά όλα τα μπορούμε»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι περιμένει πως και πως τη σημερινή μονομαχία με τη Λίβερπουλ. Έχεις πολλούς λόγους να ζει έντονα το αποψινό ο Ιταλός.

Αντσελότι: «Είμαστε άξια στον τελικό, με ηγέτη τον Μπενζεμά όλα τα μπορούμε»

Φθάσαμε στην μεγάλη ημέρα! Η σεζόν λαμβάνει τέλος με τον αγώνα – επιτομή του αθλήματος. Απόψε το βράδυ όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ρίχνει το βλέμμα του στο Παρίσι. Τα φλας πέφτουν στο Stade de France και στον τελικό του Champions League. Εκεί, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μια μονομαχία που δεν έχει φαβορί και αουτσάιντερ. Ο προπονητής των Μαδριλένων, Κάρλο Αντσελότι ξέρει πολύ καλά από τέτοιους αγώνες.

Αυτός είναι ο πέμπτος του τελικός Champions League. Όντας αρκετά έμπειρος ξέρει πως να διαχειριστεί την πίεση. Ξέρει όμως πως και το άγχος θα κάνει σίγουρα την εμφάνισή του. Απολαμβάνω πολύ την περίοδο που ζω σε αυτό το κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ήρεμος. Θα αγχωθώ λίγο πριν το ματς, αλλά με βοηθούν οι παίκτες μου, με γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Η νίκη στον τελικό του Champions League είναι κάτι που ονειρεύεσαι, αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις. Αυτό είναι ο πέμπτος μου ως προπονητής και έχω καλές αναμνήσεις από όλους. Ο καλύτερος ήταν το 2005 κόντρα στη Λίβερπουλ, τον οποίο και χάσαμε. Ολα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Αντσελότι: Αποθέωσε Μπενζεμά, δεν ξέχασε την Έβερτον

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό, ο Αντσελότι δεν θα μπορούσε για άλλη μία φορά να μην αποθεώσει τον ηγέτη του, Καρίμ Μπενζεμά. «Ο Μπενζεμά έχει μεγάλη προσωπικότητα και ηγετικό ρόλο τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Δεν αλλάζει η ποιότητά του, η οποία συνεχίζει να είναι τεράστια. Είναι ταπεινός και γίνεται ολοένα και καλύτερος» ήταν το σχόλιο του Αντσελότι. Ο Ιταλός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους φίλους της Έβερτον τονίζοντας πως τα «Ζαχαρωτά» απόψε θα είναι στο πλευρό του. «Ξέρω ότι απόψε θα είναι μαζί μας οι φίλοι της Εβερτον λόγω της κόντρας με τη Λίβερπουλ. Έχω καλές αναμνήσεις από την εποχή μου στο Λίβερπουλ, στο μπλε κομμάτι της».

Οσο για το αν αξίζει η Ρεάλ να πάρει το 14ο τρόπαιο, ο Αντσελότι απάντησε: «Αξίζαμε να φτάσουμε στον τελικό: είχαμε ποιότητα, γιατί χωρίς αυτήν δεν θα φτάσεις εκεί. Η ιστορία του συλλόγου μας έχει δώσει δύναμη σε δύσκολες στιγμές. Για να το κερδίσουμε, πρέπει να το αξίζουμε και απόψε».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ