Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανρί σε Σαλάχ: «Μην μιλάς πριν από έναν τελικό! Όλο για… εκδίκηση λέγατε»
Λίβερπουλ

Ανρί σε Σαλάχ: «Μην μιλάς πριν από έναν τελικό! Όλο για… εκδίκηση λέγατε»

Ο Τιερί Ανρί με δηλώσεις του... έστειλε ένα μήνυμα στον Μοχάμεντ Σαλάχ και ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να λέει μεγάλο λόγια!

29.05.2022 | 19:51

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε τονίσει με δηλώσεις του πως θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Αυτό δεν πήγε και τόσο καλά για την Λίβερπουλ όμως. Οι Μαδριλένοι πήγαν στον τελικό, επικράτησαν με 1-0 των Άγγλων και έφεραν ένα ακόμα τρόπαιο στην Μαδρίτη.

Ο Τιερί Ανρί πάντως… έριξε την σπόντα του προς τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ! Ο Γάλλος με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως καλό θα είναι πριν από έναν τελικό να… μην μιλάνε οι παίκτες για “εκδίκηση”, όπως είχε κάνει ο Σαλάχ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

«Το έχουμε πει πολλές φορές, σε τέτοια ματς έχεις μια δουλειά να κάνεις! Να στείλεις την μπάλα στα δίχτυα. Η Ρεάλ είχε μια ευκαιρία και τα κατάφερε, ενώ η Λίβερπουλ δεν τα κατάφερε», τόνισε.

«Η Ρεάλ είχε τον Κουρτουά! Στα ημιτελικά σας είχα πει πως ο Κουρτουά θα παίξει καθοριστικό ρόλο και βγήκα αληθινός. Είναι καλύτερος από τον Έντερσον και από τους καλύτερους στον κόσμο. Το απέδειξε ξανά», ξεκαθάρισε ο Τιερί Ανρί.

«Πάντα λέω πως δεν πρέπει να λες και πολλά λόγια πριν από έναν τελικό και στην Λίβερπουλ… δεν το ακολούθησαν. Πρώτα νικάς και μετά μιλάς. Όλο για εκδίκηση έλεγαν και άλλα τέτοια. Όταν μιλάς πριν τον τελικό, τότε πρέπει να νικάς, αλλιώς μην μιλάς», ανέφερε ο Γάλλος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version