ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Τα 14 είναι πολλά; Για τη Ρεάλ είναι μια απλή βραδιά (vid)

Με μια φανέλα που ζυγίζει... τόνους, η Ρεάλ Μαδρίτης θριάμβευσε και στο Παρίσι, επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ και κατέκτησε το 14ο της Champions League.

Τα 14 είναι πολλά; Για τη Ρεάλ είναι μια απλή βραδιά (vid)

H «Βασίλισσα» στον θρόνο της! Η Ρεάλ Μαδρίτης με πρωταγωνιστή τον Βινίσιους Τζούνιορ επικράτησε της Λίβερπουλ στο Παρίσι και πρόσθεσε άλλο ένα αστέρι στη συλλογή της. Εκπληκτικός Κουρτουά κράτησε το μηδέν στην άμυνα της Ρεάλ.

To ματς

Το παιχνίδι που όλοι περίμεναν! Λίβερπουλ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Γιούργκεν Κλοπ ενάντια στον Κάρλο Αντσελότι. Το Παρίσι φιλοξένησε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη. Η αναμέτρηση στο Stade de France βρήκε και τις δύο ομάδες πανέτοιμες για τη μάχη. Το ξεκίνημα του τελικού έφερε τη Λίβερπουλ να κουμαντάρει τον ρυθμό. Με τους Τιάγκο και Φαμπίνιο οι «Κόκκινοι» πήραν εύκολα το κέντρο από τη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι έδειξαν εξαρχής διάθεση να παίξουν άμυνα και να ρίξουν το βάρος στο να περιορίσουν τη δράση των αντιπάλων τους.

Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ήρθε από τα πόδια του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος πάτησε περιοχή, βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έκανε το σουτ. Ο Τιμπό Κουρτουά αντέδρασε εκπληκτικά απομακρύνοντας τον κίνδυνο στο 21ο λεπτό. Στη συνέχεια και μέχρι το 40′ η Λίβερπουλ ήταν αυτή που πατούσε την αντίπαλη περιοχή. Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στον Μανέ. Ο Σενεγαλέζος έκανε τον ελιγμό, επιχείρησε το σουτ όμως ο Κουρτουά απέκρουσε εκπληκτικά. Ο Βέλγος βρήκε τη μπάλα και αυτή στη συνέχεια προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι της Λίβερπουλ. Λίγο πριν το φινάλε η Ρεάλ λίγο έλειψε στην πρώτη της ευκαιρία να κάνει τη διαφορά. Ο Μπενζεμά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άλισον. Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ – μέσω VAR – καταλογίζοντας οφσάιντ. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Βινίσιους το γκολ, Κουρτουά τις επεμβάσεις

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε. Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ικανή να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το γκολ. Η Λίβερπουλ παρουσιάστηκε νωθρή και εν τέλει το πλήγωσε. Στο 59′ η «Βασίλισσα» βγήκε με ταχύτητα στην κόντρα με τον Βαλβέρδε και ο Ουρουγουανός έκανε τη ζημιά. Με πάσα πάρε βάλε βρήκε ιδανικά τον Βινίσιους και αυτός από κοντά έκανε το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Η Λίβερπουλ χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της και με τα ατού της βραχυκυκλωμένα δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλό. H μεγάλη ευκαιρία των «Κόκκινων» ήρθε στο 69′ με τον Σαλάχ να σουτάρει και τον Κουρτουά να κάνει την επέμβαση του αγώνα. Aυτή ήταν ουσιαστικά και η μεγάλη φάση της Λίβερπουλ να αντιδράσει. Μοιραία το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Αντσελότι πρωταθλητές Ευρώπης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ