Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στα πιο άγρια βουνά πήγε ο Όντεγκαρντ για προετοιμασία! (pic)
Φώτο Ημέρας

Στα πιο άγρια βουνά πήγε ο Όντεγκαρντ για προετοιμασία! (pic)

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της Άρσεναλ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, όμως, ο Μάρτιν Όντεγκαρντ δεν σταματάει να γίνεται ολοένα και καλύτερος.

30.05.2022 | 16:31

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ ήταν η αποκάλυψη για την Άρσεναλ τη σεζόν που μόλις τελείωσε. Ο νεαρός μέσος πριν από περίπου ένα χρόνο άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους Λονδρέζους και μόνο χαμένος δεν βγήκε.

Ο Μίκελ Αρτέτα πίστευε πολύ σε εκείνον. Γι’ αυτό τον λόγο σε πρώτη φάση τον διεκδίκησε ως δανεικό για έξι μήνες από τη «βασίλισσα» και αργότερα σε δεύτερη φάση ζήτησε και πήρε τα χρήματα, ώστε να κλείσει το μεγάλο deal. Ήδη ο Νορβηγός χαφ έδειξε σε πολλές περιπτώσεις τόσο το ταλέντο του, όσο και τις φιλοδοξίες που έχει για το μέλλον του με τους «κανονιέρηδες».

Αλλά δεν σταματάει εκεί. Λίγο μετά το τέλος της σεζόν, που η αλήθεια είναι δεν έκλεισε και τόσο καλά για την Άρσεναλ, αφού έμεινε εκτός Champions League, ο Όντεγκαρντ αντί να βρίσκεται σε κάποια παραλία και να ξεκουράζεται είναι σε κάποιο βουνό, όπου κάνει ατομική προπόνηση!

Κάτι που δείχνει τους στόχους του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Σκανδιναβός παίκτης δεν έχει σκοπό να μείνει στάσιμος! Ίσα- ίσα θέλει να δουλέψει όσο πιο πολύ γίνεται για να φτάσει και όσο πιο ψηλά γίνεται με τη νέα του ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η κατρακύλα της Άρσεναλ στο τέλος πόνεσε πολύ τον Όντεγκαρντ!

Η Άρσεναλ είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στα τελευταία ματς της σεζόν στην Premier League, ώστε να καπαρώσει εκείνη την τέταρτη θέση της βαθμολογίας που οδηγούσε στους ομίλους του Champions League.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Και αυτό γιατί οι Λονδρέζοι κατέρρευσαν λίγο πριν το φινάλε και έτσι η Τότεναμ τους ξεπέρασε. Ναι μεν ο Μάρτιν Όντεγκαρντ δεν βρίσκεται τόσο καιρό στην ομάδα, παρά μόνο ένα χρόνο.

Αλλά έχει ήδη δεθεί μαζί της. Η εικόνα του στο εκτός έδρας ματς με τη Νιούκαστλ που ήταν φανερά απογοητευμένος πραγματικά «μιλάει» από μόνη της.

Γι’ αυτό και εκείνος το έριξε στην πολλή και εντατική δουλειά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version