ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Έσπασε τα… κοντέρ της La Liga η «τεσσάρα» της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ!

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το ματς που παρακολούθησαν φέτος περισσότερη στη La Liga.

Έσπασε τα… κοντέρ της La Liga η «τεσσάρα» της Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ!

Η La Liga έχει χάσει πολλά από τα αστέρια της. Έχασε πρώτο και καλύτερο τον Νεϊμάρ, λίγο πιο μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εσχάτως τον Λιονέλ Μέσι. Παρόλα αυτά παραμένει ένα από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αυτό δεν έχει αλλάξει και δύσκολα θα αλλάξει μέσα στα επόμενα χρόνια. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένουν ακμαίες. Τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων. Τα «Clascio» παραδοσιακά φέρνουν πολύ χρήμα στα ταμεία. Αλλά και είναι τα παιχνίδια που περιμένουν πώς και πώς οι φίλαθλοι ανά τον κόσμο.

Φέτος δεν ήταν η εξαίρεση στον κανόνα. Αν και οι Καταλανοί ήταν εμφανώς πεσμένοι σε σχέση με άλλες χρονιές. Παρόλα αυτά κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της «βασίλισσας» με σκορ 4-0. Μία ιστορική νίκη από τη μία πλευρά. Αλλά από την άλλη το εν λόγω αποτέλεσμα δεν άλλαξε και πολλά στην τελική βαθμολογία, αφού οι «μερένχες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Η La Liga έκανε γνωστό πως το παιχνίδι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ήταν εκείνο που είχε τον υψηλότερο δείκτη τηλεθέασης εντός της Ισπανίας. Με όλα τα υπόλοιπα ματς να μένουν αρκετά πιο πίσω!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Η La Liga έχει ανάγκη από δυνατές ομάδες!

Η La Liga έχει ανάγκη από δυνατές ομάδες!

Τα χρήματα που υπάρχουν και… παίζουν στην Premier League δεν υπάρχουν κάπου αλλού στον κόσμο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κάτι που έχει βοηθήσει πολύ τις αγγλικές ομάδες, ώστε να αναπτυχθούν και στις εγκαταστάσεις τους, αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Εκείνες της La Liga σίγουρα δεν πάνε πολύ πίσω. Όμως, βρίσκονται ένα- δύο κλικ πιο κάτω από εκείνες του Νησιού. Παρόλα αυτά έγιναν και γίνονται προσπάθειες από τους Ισπανούς, ώστε να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερο η «ψαλίδα» που υπάρχει σε αυτό το κομμάτι.

Άλλωστε αγωνιστικά μόνο και μόνο που γι’ ακόμη μία χρονιά ένας ισπανικός σύλλογος (σ.σ Ρεάλ Μαδρίτης) βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης σίγουρα λέει πολλά και δίνει βαθμούς στο πρεστίζ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ