ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μέσι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στο φετινό Champions League»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στους Μπενζεμά, Λεβαντόφσκι, Μαραντόνα αλλά και στη μισητή του αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέσι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στο φετινό Champions League»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο TyCSports. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την πρώτη του ποδοσφαιρική σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Την πρώτη του σεζόν μακριά από το Καμπ Νου και την Μπαρτσελόνα. Ο 34χρονος έκανε έναν μίνι απολογισμό της σεζόν στην Παρί, ενώ αναφέρθηκε και στους Καρίμ Μπενζεμά, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Ντιέγκο Μαραντόνα. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το σχόλιο του για τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Αργεντινό να τονίζει πως η «Βασίλισσα» κατέκτησε το φετινό Champions League χωρίς να είναι η καλύτερη ομάδας της διοργάνωσης.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η συνέντευξη του Λιονέλ Μέσι

Ο Αργεντινός εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν με την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ αναφέρθηκε -ξανά- στην αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα: «Η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλύτερη για μένα με την Παρί Σεν Ζερμέν, είμαι σίγουρος. Δεν ήταν εύκολο μετά από εκείνο το τρελό καλοκαίρι. Ήταν πραγματικά δύσκολο να καταλάβω τι συνέβη, δεν περίμενα να φύγω από την Μπαρτσελόνα -ήταν ένα σοκ. Έζησα περισσότερο στη Βαρκελώνη παρά στην Αργεντινή. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα στα σχέδιά μου να αλλάξω τίποτα. Ευτυχώς η προσαρμογή των παιδιών ήταν θεαματική. Για την Αντονέλα και εμένα ήταν πιο δύσκολο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του Champions League από την επί σειρά ετών μεγάλη αντίπαλό του, Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας: «Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να αφαιρώ την αξία του κατορθώματός της είναι κάτοχος του Champions League και είναι πάντα εκεί, δεν ήταν η καλύτερη ομάδα σε αυτό το Champions League και όμως τους κέρδισαν όλους».

Πρόσθεσε ακόμη για τη δήλωση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ότι δίνει μεγαλύτερη αξία στο βραβείο της FIFA για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς, παρά στη Χρυσή Μπάλα: «Ο καθένας λέει ό,τι θέλει και προφανώς μπορεί να εκφραστεί και να πει αυτό που θέλει. Ειλικρινά δεν συμμερίζομαι αυτό που είπε, αλλά δεν του έδωσα και μεγάλη σημασία. Αυτό ήταν, ήταν εκεί και μπορεί να λέει ό,τι θέλει και δεν με νοιάζει». Για το φετινό βραβείο, ξεκαθάρισε: «Ο Μπενζεμά αξίζει τη Χρυσή Μπάλα. Έκανε μια θεαματική χρονιά και πήρε το Champions League όντας απαραίτητος από τη φάση των ”16” σε όλα τα παιχνίδια. Δεν υπάρχει αμφιβολία φέτος».

Για τις αποδοκιμασίες στην Παρί μετά τον αποκλεισμό στο Champions League: «Ήταν κάτι καινούργιο, μία διαφορετική κατάσταση. Δεν μου είχε συμβεί κάτι τέτοιο στην Μπαρτσελόνα. Η κατάσταση του κόσμου και ο θυμός για τους παίκτες είναι κατανοητός, καθώς αποκλειστήκαμε από το Champions League. Εάν συμφωνώ ή όχι με τα σφυρίγματα σε μένα και τον Νέι… Αλλά συνέβη. Ρώτησα τι είπαν τα παιδιά, εάν το είχαν δει. Δεν μου άρεσε που η οικογένειά μου ήταν εκεί και άκουγε τα σφυρίγματα. Τα παιδιά μου ήταν εκεί και χρειάστηκε να το περάσουν. Δεν είπαν κάτι, δεν κατάλαβαν κάτι».

Για τον θρυλικό Ντιέγκο Μαραντόνα: «Ήμουν με την Αντονέλα το προηγούμενο βράδυ και της είπα πως πρέπει να κάνω κάτι για τον Ντιέγκο. Ανέβηκα στον πάνω όροφο και υπάρχει μία μικρή πόρτα, πάντα κλειστή, που βάζουμε πράγματα. Ήταν ανοιχτή, υπήρχε μία καρέκλα και πάνω της ήταν η φανέλα με το Νο.10 της Νιούελς. Την είδα. Αυτή η πόρτα ήταν πάντα κλειστή, δεν ήξερα τι έκανα εκεί, δεν θυμόμουν καν ότι την είχα».

Για το αν θα δώσει το «παρών» στο Μουντιάλ του 2026: «Είπα ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο θα σκεφτώ πολλά πράγματα, δεν ξέρω. Θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω. Κοιτάξτε τι έγινε τώρα, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα παίξω κάπου αλλού πέρα από την Μπαρτσελόνα. Από τη μία μέρα στην άλλη χρειάστηκε να φύγω. Το ποδόσφαιρο αλλάζει. Ειλικρινά μοιάζει δύσκολο, αλλά δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο τι θα κάνω».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ