ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Έτσι αποχαιρέτησε τους Ίσκο και Μπέιλ η Ρεάλ Μαδρίτης…

Η Ρεάλ Μαδρίτης με δυο ανακοινώσεις της αποχαιρέτησε δυο από τους παλαιότερους παίκτες της, τους Ίσκο και Γκάρεθ Μπέιλ.

Έτσι αποχαιρέτησε τους Ίσκο και Μπέιλ η Ρεάλ Μαδρίτης…

Αποχαιρέτησε τις… παλιοσειρές της η Ρεάλ Μαδρίτης και επίσημα. Οι Ίσκο και Γκάρεθ Μπέιλ αποτελούν παρελθόν από τους Μαδριλένους γεμάτοι εμπειρίες και τρόπαια. Με τελευταίο αυτό του Champions League που κατέκτησε η ισπανική ομάδα το περασμένο Σάββατο απέναντι στη Λίβερπουλ. Οι «μερέγχες» με δυο ξεχωριστές ανακοινώσεις τους αποχαιρέτησαν τους δυο ποδοσφαιριστές. Αμφότερους τους είχε αποκτήσει το 2013, από τη Μάλαγα και την Τότεναμ, αντίστοιχα. Φυσικά και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ για τον Ίσκο:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή της ευγνωμοσύνη και στοργή στον Φρανσίσκο Αλαρκόν (Ίσκο). Ο οποίος κατά τη διάρκεια αυτών των εννέα ετών που πέρασε φορώντας τη φανέλα μας και υπερασπιζόμενο το έμβλημά μας έγινε θρύλος του συλλόγου μας.

Ήρθε στη Ρεάλ όταν ήταν μόλις 21 ετών και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στον σύλλογο ήταν μέρος μιας εποχής που θα μείνει στη μνήμη όλων των Μαδριλένων και των φιλάθλων του ποδοσφαίρου. Ο Ίσκο έχει κατακτήσει 19 τρόπαια σε μια λαμπερή καριέρα με την ομάδα μας: πέντε Champions League, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, τρεις τίτλους LaLiga, ένα Copa del Rey και τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας. Αναδείχθηκε επίσης ο καλύτερος παίκτης του τελικού του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το 2017.

Το ποδόσφαιρό του έκανε μόνιμη εντύπωση σε όλους τους «Μαδριδίστας» που τον συνόδευσαν σε αυτό το επιτυχημένο ταξίδι με τόσες πολλές αξέχαστες στιγμές. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του και ο σύλλογος εύχεται σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του καλή τύχη για το μέλλον.»

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η ανακοίνωση για Μπέιλ:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή της ευγνωμοσύνη και στοργή στον Γκάρεθ Μπέιλ, έναν παίκτη που θα είναι για πάντα μέρος της κληρονομιάς του συλλόγου.

Από τότε που εντάχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης στις 2 Σεπτεμβρίου 2013 σε ηλικία 24 ετών, έζησε μια από τις πιο ένδοξες εποχές στην ιστορία μας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει συγκεντρώσει 19 τρόπαια: πέντε Champions League, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, τρεις τίτλους LaLiga, ένα Copa del Rey και τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας. Σε ατομικό επίπεδο, αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στον τελικό του Champions League 2018.

Εκτός από τα εντυπωσιακά “ασημικά” του, ο Γκάρεθ Μπέιλ θα μείνει στη μνήμη όλων των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης για τα υπέροχα και καθοριστικά γκολ του, όπως η αξέχαστη κεφαλιά του στον τελικό του Champions League στη Λισαβόνα, η εκπληκτική σόλο πορεία του στον τελικό του Copa del Rey στη Βαλένθια. Και το εμβληματικό του τέρμα στον τελικό του Champions League στο Κίεβο, όπου εξασφαλίσαμε το 13ο μας τρόπαιο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι πάντα το σπίτι του και θα θέλαμε να ευχηθούμε σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του καλή τύχη για το μέλλον.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ