Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπερλουσκόνι θέλει διακαώς τον Μπαλοτέλι στη Μόντσα!
Serie A

Ο Μπερλουσκόνι θέλει διακαώς τον Μπαλοτέλι στη Μόντσα!

Ο «Καβαλιέρε» εκφράζει την αμέριστη επιθυμία του να επαναφέρει στη Μόντσα τον Μάριο Μπαλοτέλι αυτό το καλοκαίρι.

01.06.2022 | 19:29

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του, που ήταν να ανεβάσει την Μόντσα στα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο Ιταλός παράγοντας καλείται πλέον να παράσχει κάθε οικονομική βοήθεια στους υπεύθυνους του ιταλικού συλλόγου, προκειμένου να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα για το επίπεδο της Serie A.

Και στο πλαίσιο αυτό, όπως αποκάλυψε σχετικά, μίλησε ήδη με έναν παλιό γνώριμο. Τον Μάριο Μπαλοτέλι που πρόπερσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της ιταλικής ομάδας του «Καβαλιέρε». Ωστόσο, δεν κατάφερε να την ανεβάσει στα μεγάλα ιταλικά σαλόνια. Αυτή τη στιγμή ανήκει στην τουρκική Αντάνα Ντεμίρσπορ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι γεμάτες νόημα δηλώσεις του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για τον Μπαλοτέλι:

«Είναι ο Μπαλοτέλι. Μου είπε ότι θα ερχόταν να παίξει για εμάς. Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό. Του είπα για… πλάκα, γιατί δεν ξέρω εάν θα είναι στα σχέδιά μας: “Θέλεις να έρθεις να παίξεις στη Μόντσα;”. Μου απάντησε “αύριο” και του είπα, “όχι, γιατί δεν παίζουμε αύριο”»…

Αμέσως μετά, ο Μπερλουσκόνι άφησε τους αστεϊσμούς και πρόσθεσε τα εξής: «Ακόμη βάζω τα χρήματα. Οι άλλοι κάνουν τα… αστεία και εξαρτάται από εμένα να βρω τα χρήματα. Τώρα θα δούμε. Δεν έχουμε σκεφθεί τίποτε ακόμα, ειλικρινά. Έχουμε καλή ομάδα. Πάνω απ’ όλα, κερδίζουμε χάρη στις τεχνικές παιχνιδιού μας, τις οποίες εφαρμόζουμε μόνο εμείς. Θα δούμε, θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν έχουμε σκεφθεί ακόμη, τι θα κάνουμε».

Κατόπιν, αξίζει να προσθέσουμε πως η χρηματιστηριακή αξία του Μπαλοτέλι πλησιάζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Μένει λοιπόν να δούμε εάν ο 31χρονος επιθετικός θέλει να γυρίσει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Μόντσα. Με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 14 συμμετοχές όπου σκόραρε έξι φορές. Φέτος ο «Super Mario» έκανε καλή χρονιά σχετικά με την Αντάνα, μιας και πέτυχε 19 γκολ σε 31 αγώνες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version