Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Τέλος και ο Μάτα από τη Γιουνάιτεντ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Τέλος και ο Μάτα από τη Γιουνάιτεντ!

Παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί και επίσημα ο Χουάν Μάτα, μετά την ανακοίνωση της αγγλικής ομάδας.

02.06.2022 | 14:15

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε… σκούπα και δεν έχει αφήσει κανέναν! Την πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τους Πολ Πογκμπά και Τζέσε Λίνγκαρντ.

Αλλά δεν έμελλε να μείνουν μόνο εκεί. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός μέσος αποτελούσε βασικό μέλος των «κόκκινων διαβόλων» από τον Ιανουάριο του 2014.

Τα τελευταία χρόνια ο αγωνιστικός του χρόνος ολοένα και μειωνόταν. Όμως, εκείνος ποτέ δεν αποτέλεσε πρόβλημα. Ούτε δημιούργησε εντάσεις για αυτό. Όσο και αν τον εκτιμούσε ο αγγλικός σύλλογος δεν μπορούσε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Έτσι, ο 34χρονος χαφ έμεινε ελεύθερος και αναμένεται να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κάπου στην Ισπανία. Όσο έμεινε στο «Ολντ Τράφορντ» αγωνίστηκε 285 φορές, σημείωσε 51 τέρματα και κατέκτησε τέσσερα τρόπαια!

Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι δεν πέτυχε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην καλύτερη φάση της. Αλλά σε μία από τις πιο δύσκολες στη σύγχρονη ιστορία της.

«Σε ευχαριστούμε για όλα Χουάν. Θα μας λείψεις», το μήνυμα από τα social media του αγγλικού συλλόγου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Θέλει να φτιάξει μία διαφορετική Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός τεχνικός το έχει δηλώσει και σιγά- σιγά αρχίζει να το δείχνει με πράξεις: ότι θέλει να χτίσει ένα σύνολο που θα εκπληρώνει τα δικά του αγωνιστικά «θέλω».

Ένα σύνολο που θα έχει πιο λίγους παίκτες, αλλά, θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους. Όπως έπραξε περίπου και στον Άγιαξ όσα χρόνια ήταν εκεί πέρα. Παράλληλα, δεν επιθυμεί να έχει στα πόδια τους ποδοσφαιριστές που δεν είναι πρόθυμοι να μπουν σε κάποιο αγωνιστικό «καλούπι» για το ευρύτερο σύνολο.

Εκτός αυτού σκοπός του είναι να ρίξει τον Μ.Ο ηλικίας στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να δώσει τόπο στα… νιάτα, ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και του μέλλοντος!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version