Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ζητάει εξηγήσεις για τα ευτράπελα του τελικού η Ρεάλ!
Champions League

Ζητάει εξηγήσεις για τα ευτράπελα του τελικού η Ρεάλ!

Με επίσημη ανακοίνωσή της η Ρεάλ Μαδρίτης ζητάει εξηγήσεις από την UEFA για τα όσα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

03.06.2022 | 12:17

Ναι, ο τελικός του Champions League φέτος είχε αίγλη, δυο τεράστιες ομάδες, ένα φοβερό γήπεδο. Είχε και την Καμίλα Καμπέγιο να τραγουδάει και να κάνει… παράπονα ότι τα συνθήματα των οπαδών επισκίαζαν τα τραγούδια της. Όμως, ο τελικός είχε και 36 λεπτά καθυστέρηση ελέω έλλειψης οργάνωσης στο τμήμα ελέγχου των εισιτηρίων. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να εκφράζει επίσημα τη δυσαρέσκειά της σχετικά με το γεγονός ότι πολλοί φίλαθλοι με κανονικό εισιτήριο κι όχι πλαστό, έμειναν εκτός γηπέδου.

Ταυτόχρονα, δημιουργήθηκαν κι επεισόδια έξω από το «Σταντ Ντε Φρανς». Οι Μαδριλένοι στο πλαίσιο αυτό ζητά εξηγήσεις για τα συμβάντα. Ρίχνοντας σπόντες κατά της UEFA αν κοιτάξει κανείς πίσω από τις λέξεις. Μην ξεχνάμε και την εν γένει κόντρα που έχει η ομάδα της Μαδρίτης με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία λόγω της European Super League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δεδομένων των ατυχών γεγονότων που έλαβαν χώρα στις 28 Μαΐου στις εισόδους στο “Σταντ Ντε Φρανς”, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να δηλώσει τα ακόλουθα προς υπεράσπιση των υποστηρικτών μας που έπεσαν θύματα αυτών των γεγονότων:

  1. Θέλουμε να μάθουμε ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτόν τον καθορισμό της έδρας του τελικού και ποια κριτήρια λήφθηκαν υπόψη σχετικά με όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα.
  2. Ομοίως, ζητάμε απαντήσεις και εξηγήσεις που καθορίζουν ποιος ήταν υπεύθυνος που άφησε τους οπαδούς αβοήθητους και ανυπεράσπιστους. Μερικοί οπαδοί των οποίων η γενική συμπεριφορά ήταν ανά πάσα στιγμή υποδειγματική.

Καταλαβαίνουμε ότι αυτό που θα έπρεπε να ήταν μια μεγάλη γιορτή ποδοσφαίρου για όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, μετατράπηκε σε ατυχή γεγονότα που έχουν προκαλέσει βαθιά οργή σε όλο τον κόσμο.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις αποκαλυπτικές εικόνες που προσφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, πολλοί από τους θαυμαστές δέχθηκαν βίαιες επιθέσεις, παρενοχλήσεις και ληστείες. Κάποια γεγονότα που έγιναν επίσης όταν οδηγούσαν με τα αυτοκίνητά τους ή τα λεωφορεία τους φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα. Μερικοί από αυτούς μάλιστα χρειάστηκε να περάσουν τη νύχτα στο νοσοκομείο για τραυματισμούς που υπέστησαν.

Ο κόσμος μας αξίζει ανταπόκριση. Και πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι σχετικές ευθύνες, ώστε καταστάσεις όπως αυτές που βιώσαμε να ξεριζωθούν για πάντα από το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version