Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές ομάδες: Ο Μέσι έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει τον Κριστιάνο! (pic)
Εθνικές Ομάδες

Εθνικές ομάδες: Ο Μέσι έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει τον Κριστιάνο! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πρώτος και καλύτερος στη λίστα με τους παίκτες που έχουν σημειώσει τα περισσότερα γκολ σε διεθνές επίπεδο.

06.06.2022 | 18:17

Ο Λιονέλ Μέσι είναι πρώτο θέμα στον Τύπο της Αργεντινής τις τελευταίες ημέρες. Όχι και άδικα εδώ που τα λέμε, μιας και μοίρασε δύο ασίστ στον τελικό του Finalissima με την Ιταλία. Και στο φιλικό ματς με την Εσθονία σημείωσε πέντε! Παράλληλα, όμως, υπάρχει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος φορ στο εντός έδρας ματς της εθνικής του ομάδας με αντίπαλο την Ελβετία σημείωσε δύο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του στη νίκη με σκορ 4-0.

Αμφότεροι δείχνουν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και ας είναι ο ένας 34 ετών και ο έτερος 37. Παρόλα αυτά ο Αργεντινός σούπερ σταρ πρέπει να πατήσει… γκάζι αν θέλει να προλάβει τον Πορτογάλο στην κατάταξη με τα περισσότερα γκολ σε διεθνές επίπεδο.

Ο Κριστιάνο παραμένει πρώτος και μάλιστα με σημαντική διαφορά από τον Μέσι που είναι τέταρτος στην σχετική λίστα. Αλλά όλα δείχνουν πως απλά είναι θέμα χρόνου μέχρι να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κριστιάνο και Μέσι λίγο πριν το φινάλε δεν σταματούν να σκοράρουν

Δεν έχει σημασία ποιον θεωρείς καλύτερο. Δεν έχει σημασία με ποιανού το μέρος είσαι. Αν σου αρέσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της ημέρας θα τους χειροκροτήσεις το ίδιο.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν δώσει άλλο νόημα στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Το επίπεδο στο οποίο ήταν, αλλά και συνεχίζουν να βρίσκονται και οι δύο είναι… αλλού. Πάνω από κάθε άλλον αντίπαλο.

Σίγουρα άλλαξαν πολλά από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν. Σίγουρα άλλαξαν και οι ίδιοι με τον τρόπο που αγωνίζονται πλέον, αφού τα χρόνια τους βάρυναν. Παρόλα αυτά συνεχίζουν τόσα και τόσα χρόνια να αποδίδουν στο καλύτερο και το πιο υψηλό επίπεδο.

Ναι μεν μπορεί να έχουν ακούσει πολλά και διάφορα αμφότεροι κατά καιρούς. Αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Και δεν μπορεί κανείς να την αλλάξει. Η ιστορία έχει μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτούς τους δύο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version