ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Δυνατό «μπάσιμο» από Τσέλσι: Κλέβει από την Άρσεναλ τον παιχταρά που ήθελε!

Η Τσέλσι δεν αστειεύεται! Γι' αυτό τον λόγο ετοιμάζει δυνατό... μπάσιμο, ώστε να κάνει άμεσα δικό της τον Γκάμπριελ Ζεσούς από τη Σίτι.

Δυνατό «μπάσιμο» από Τσέλσι: Κλέβει από την Άρσεναλ τον παιχταρά που ήθελε!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς εδώ και μήνες αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την Τσέλσι. Πλέον και τυπικά. Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να κάνουν για αρχή μερικές δυνατές μεταγραφικές κινήσεις. Ειδικά για την επίθεση.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά ονόματα για τους Λονδρέζους. Τόσο ο Νεϊμάρ, όσο και ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι στη λίστα τους. Όπως, εσχάτως και ο Γκαμπριέλ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Mirror» οι «μπλε» καλοβλέπουν και με το παραπάνω την περίπτωσή του. Ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που οι «πολίτες» δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στα πόδια τους τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα και απλά.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος στράικερ βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Άρσεναλ. Ναι μεν οι «κανονιέρηδες» είχαν και έχουν επαφές μαζί του. Όμως, η στάση του παίκτη έδειχνε και δείχνει ότι περίμενε κάτι καλύτερο στα χέρια του από τις ομάδες της Premier League.

Η Τσέλσι από την πλευρά της είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι και 45 εκατομμύρια λίρες για χάρη του και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρχει κάποιο deal μεταξύ όλων των πλευρών.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Η Τσέλσι αυτόν ξέρει και αυτόν εμπιστεύεται! 

Η Τσέλσι αυτόν ξέρει και αυτόν εμπιστεύεται!

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς δεν είναι κανένας… τυχαίος. Ούτε κανένας χθεσινός. Γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί Premier League και πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεσαι εκεί. Πόσο μάλλον να σκοράρεις κιόλας.

Ο Βραζιλιάνος φορ δεν είναι από τα μεγαλύτερα «κανόνια» που έχουν περάσει από τα αγγλικά γήπεδα. Ωστόσο, έχει την τεχνική κατάρτιση, αλλά και την ποιότητα στο να παίρνει πάνω του κάποιες φάσεις και να τις τελειώνει όταν μπορεί και όπως μπορεί.

Παράλληλα, ξέρει πότε να δίνει την μπάλα και να γίνεται χρήσιμος είτε για τους συμπαίκτες του μα και για το σύνολο γενικότερα. Η Τσέλσι τον έχει δει ξανά και ξανά απέναντί της και μία… νίκη επί της Άρσεναλ σε αυτό το κομμάτι μόνο κακό δεν θα έκανε στον σύλλογο και στους νέους ιδιοκτήτες του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ