ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Nations League

Μπακασέτας: «Νίκη με Κόσοβο και μετά… διακοπές!» (vid)

Αισιόδοξος για το επερχόμενο ματς με το Κόσοβο δήλωσε πως είναι ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος βρήκε και πάλι δίχτυα με την Εθνική.

Μπακασέτας: «Νίκη με Κόσοβο και μετά… διακοπές!» (vid)

O Τάσος Μπακασέτας σε ακόμη ένα ματς της Εθνικής βρήκε δίχτυα. Και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Κύπρο για το Nations League.

O έμπειρος μεσοεπιθετικός συνεχίζει να είναι «καυτός» και με το εθνόσημο στο στήθος, μετά την σούπερ χρονιά που έκανε στην Τουρκία. Αλλά αυτό δεν του αρκεί. Όπως δήλωσε και μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κύπρο ο Μπακασέτας θέλει όσο τίποτα και τη νίκη στο επερχόμενο παιχνίδι με το Κόσοβο.

«Ακόμα καλύτερα που απόψε σημειώσαμε πιο πολλά γκολ. Είναι ωραίο τόσο για τον κόσμο που ήρθε και μας είδε από κοντά. Αλλά και για την ομάδα. Δείχνουμε ότι μπορούμε να είμαστε και πιο απειλητικοί, εκτός από το να κερδίζουμε με σκορ 1-0.Παράλληλα, δείξαμε ότι μπορούμε πολύ εύκολα να μετουσιώσουμε τις φάσεις σε γκολ.

Η Εθνική είχε ανάγκη από ένα τέτοιο ματς μπροστά στον κόσμο της. Ξέρουμε ότι τα τελευταία δύο χρόνια ήταν δύσκολα. Παίζαμε και σε ένα γήπεδο που είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί κόσμος. Θα το χαρακτήριζα λίγο “κρύο”.

Από εκεί και πέρα ήταν ένα extra κίνητρο για εμάς, μιας και ήρθε ο κόσμος να μας δει από κοντά. Ελπίζουμε να τους αφήσαμε όλους ικανοποιημένους και ελπίζουμε την Κυριακή (12/6) να έρθουν ακόμη περισσότεροι γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς αυτό με το Κόσοβο. Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει ότι έχουμε διαχειριστεί τα ματς πολύ καλά. Και είναι πολύ δύσκολο για εμάς να αναπροσαρμόζουμε τις απαιτήσεις μας κάθε δύο- τρεις μέρες.  Θέλουμε τη νίκη για να κλείσουμε ιδανικά τη σεζόν και μετά να πάμε διακοπές με την ησυχία μας πριν γυρίσουμε για τις υποχρεώσεις με τις ομάδες μας», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Μπακασέτας μίλησε για το... κλίμα στα αποδυτήρια 

Ο Μπακασέτας μίλησε για το… κλίμα στα αποδυτήρια

Πιο παλιά το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας δεν ήταν και τόσο καλό. Αποτέλεσμα; Οι ήττες από θεωρητικά πιο «μικρές» ομάδες.

Αυτό πλέον δεν ισχύει. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα εντός του εθνικού μας συγκροτήματος, κάτι που παραδέχτηκε μεταξύ άλλων ο Τάσος Μπακασέτας.

Το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια μιας εθνικής ομάδας το θεωρώ πάντα και το πιο σημαντικό. Πλέον υπάρχει ένα ωραίο και θετικό κλίμα. Ό,τι και να λέμε, όμως, εμείς καθρέφτης μας είναι το γήπεδο».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ