Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκλεισε το “deal” – Οριστική συμφωνία και… εποχή Νούνιες στην Λιβερπουλ!
Λίβερπουλ

Έκλεισε το “deal” – Οριστική συμφωνία και… εποχή Νούνιες στην Λιβερπουλ!

Η Μπενφίκα είπε το "ναι" στην Λίβερπουλ για τον Νούνιες και ο Ουρουγουανός ετοιμάζει βαλίτσες για την Premier League!

11.06.2022 | 17:01

Η Λίβερπουλ είναι κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση! Η ομάδα του Γούργκεν Κλοπ έχει έρθει εδώ και μέρες σε συμφωνία με τον Ντάργουιν Νούνιες και απλά…περίμενε να δοθεί το τελικό ΟΚ και από την Μπενφίκα.

Φυσικά χρειάστηκαν πολλές συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες για να βρεθεί η χρυσή τομή και εν τέλει οι Άγγλοι κατάφεραν να πείσουν την Μπενφίκα να πει το “ναι”.

Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η Μπενφίκα έμεινε ικανοποιημένη από τα 80 εκατ. ευρώ που πρόσφερε η Λίβερπουλ και έκανε δεκτή την πρόταση της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες ώρες ο Νούνιες θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ, που θα είναι 5ετούς διάρκειας. Ενδεικτικό είναι πως δεν θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης καθώς ζήτησε… να απέχει λόγω “υποχρεώσεων”.

Αυτό το deal… δύσκολα θα χαλάσει, καθώς όλες οι πλευρές έχουν συμφωνήσει οριστικά. Μια μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την Λίβερπουλ, σε μια από τις πιο δυνατές μεταγραφές του καλοκαιριού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version