ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αμετακίνητος ο Πικέ: «Μένω και θα βοηθήσω όσο μπορώ»

Πρόθυμος να μείνει στην Μπαρτσελόνα υπό νέους όρους και συνθήκες είναι ο Ζεράρδ Πικέ, σύμφωνα με όλα όσα είπε στον Τσάβι.

Αμετακίνητος ο Πικέ: «Μένω και θα βοηθήσω όσο μπορώ»

Ο Ζεράρδ Πικέ έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον Τσάβι. Άλλωστε οι δύο τους πέρα από τη σχέση που έχουν τώρα ως παίκτης-προπονητής, πριν από μερικά χρόνια ήταν συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός στόπερ δεν διανύει και την καλύτερη στιγμή της ζωής του. Ή και της καριέρας του. Μιας και εκτός του ότι χώρισε με τη Σακίρα, μετά από 12 χρόνια γάμου, φαίνεται πως δεν βρίσκεται και στα βασικά πλάνα του Τσάβι.

Ο τεχνικός των Καταλανών, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», μίλησε και ενημέρωσε τον συμπατριώτη του ότι δεν τον υπολογίζει ως βασικό στέλεχος για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Από την άλλη ο Πικέ φαίνεται πως έχει συμβιβαστεί και έχει αποδεχτεί αυτή την ιδέα. Γι’ αυτό τον λόγο και είπε στον Τσάβι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «MD», «Θέλω να μείνω στον σύλλογο και αν βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Και όπως μπορώ», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Βάζει το χέρι στην... τσέπη για χάρη της Μπαρτσελόνα ο Πικέ!

Βάζει το χέρι στην… τσέπη για χάρη της Μπαρτσελόνα ο Πικέ!

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Ζεράρδ Πικέ έχει πάρει την κάτω βόλτα. Σε αυτό δεν βοήθησε και το γεγονός ότι σπάνια είχε δίπλα του έναν σοβαρό και καλό κεντρικό αμυντικό, ώστε να τον βοηθήσει.

Πλέον ο Τσάβι θέλει να χτίσει μία διαφορετική αμυντική γραμμή. Γι’ αυτό το λόγο θέλει να δώσει ευκαιρίες είτε σε νέα παιδιά, είτε σε παίκτες που έχει στο μυαλό του και θα απαιτηθούν χρήματα, ώστε να αποκτηθούν.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» ο Πικέ για να βοηθήσει μέχρι και σε αυτό το κομμάτι είναι διατεθειμένος εκτός από τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής που θα έχει να ρίξει κατά πολύ τις ετήσιες χρηματικές του απολαβές.

Μία κίνηση που για εκείνον, όσο και για τον σύλλογο της καρδιάς του συμβολίζει πολλά και σημαίνει ακόμη περισσότερα. Σίγουρα δεν θα περάσει στα… ψιλά και σίγουρα θα είναι μία σημαντική βοήθεια για τον Ζοάν Λαπόρτα και τους συνεργάτες του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ