ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Λίβερπουλ και Σίτι δείχνουν γιατί θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στο Νησί!

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ είναι εδώ και χρόνια οι καλύτερες ομάδες στο Νησί και με τις κινήσεις του δείχνουν ότι αυτό δεν θα αλλάξει.

Λίβερπουλ και Σίτι δείχνουν γιατί θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στο Νησί!

Οι μάχες των Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ έχουν συμβάλει τα μέγιστα ώστε η Premier League να καθιερωθεί ως το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη. Οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται εδώ και χρόνια σε τρομακτικό επίπεδο και η μεταξύ τους κόντρα έχει εκτοξεύσει τον πήχη. Γκουαρντιόλα και Κλοπ έχουν δημιουργήσει δύο καταπληκτικά σύνολα που προφέρουν υψηλό ποδοσφαιρικό θέαμα και κυριαρχούν καθολικά στο εγχώριο πρωτάθλημα. Με τις πρόσφατες ενισχύσεις τους απέδειξαν ότι έχουν σκοπό να κονταροχτυπιούνται στην κορυφή για αρκετό καιρό ακόμα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Χαάλαντ την κάνει τρομακτική

Ας ξεκινήσουμε με τους πρωταθλητές. Μετά από μια ακόμα κούρσα τίτλου που έκοψε την ανάσα, η Σίτι κατάφερε ξανά να κόψει πρώτη το νήμα. Ήταν η τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια που πέτυχε κάτι τέτοιο. Όσο κι αν κάποιοι επιλέγουν να την απαξιώνουν λόγω Champions League, η Σίτι παραμένει μια φοβερή ομάδα. Για ακόμη μια φορά έπαιξε κορυφαίο ποδόσφαιρο καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Αν δεν τη λέγανε Σίτι, όλοι θα της έβγαζαν το καπέλο.

Ο Πεπ έβγαλε ακόμα έναν άσσο από το μανίκι, δείχνοντάς μας πως μπορείς να αποθεώσεις το επιθετικό ποδόσφαιρο παίζοντας χωρίς φορ. Το χτυπητό κενό που είχαν στο ρόστερ τους οι «Πολίτες» δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση. Βλέπετε η ποιότητα των μεσοεπιθετικών ήταν αρκετή για να γίνει η δουλειά. Παρόλα αυτά η απόκτηση ενός φορ ενόψει της νέας σεζόν θεωρούταν δεδομένη. Όπως δεδομένο θεωρούταν ότι και ο εκλεκτός θα ήταν ένα δυνατό όνομα. Τελικά η πράξη αποδείχτηκε ακόμη καλύτερη από τη θεωρία.

Ο Έρλινγκ Χαάλαντ είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλύψει κανείς το κενό στην κορυφή της επίθεσης. Ο φοβερός και τρομερός Νορβηγός, αφού βομβάρδισε κατά ριπάς τα τέρματα των γερμανικών γηπέδων, έρχεται στην Premier League στο ιδανικό timing. Στα 22 του έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και μαζί με τον Μπαπέ είναι εκείνοι που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Ένα παιδί με ακραία φυσικά προσόντα, που γεννήθηκε με το γκολ στο DNA του. Ο Χαάλαντ έχει ίσως το πιο πλήρες πακέτο που έχουμε δει ποτέ σε σέντερ φορ. Αν συνεχίσει στο μονοπάτι που βαδίζει μέχρι στιγμής, δεδομένα θα αφήσει εποχή. Ο Πεπ βάζει στην καλοκουρδισμένη του μηχανή, έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την ομάδα του άτρωτη. Οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης διεκδίκησαν την υπογραφή του, όμως εκείνος ψήφισε δαγκωτό Σίτι.

Πολύπλευρη και καλύτερη με Νούνιες

Η Λίβερπουλ μπορεί να έχασε το πρωτάθλημα, πήρε όμως τους άλλους δύο διαθέσιμους τίτλους που υπήρχαν στο Νησί. Οι «Κόκκινοι» είχαν μια εξαιρετική σεζόν στην οποία απέδειξαν ότι η περσινή καθίζηση ήταν απλά μια παρένθεση. Διεκδίκησαν μέχρι τέλους τέσσερα τρόπαια και το να σταθεί κανείς στις απώλειες του Champions League και της Premier League τους αδικεί. Ο Γερμανός τεχνικός παρουσίασε την κατά πολλούς καλύτερη εκδοχή της δικής του Λίβερπουλ, η οποία απέκτησε πλέον και το απαραίτητο βάθος στο ρόστερ της.

Ειδικά στην επίθεση η προσθήκη του Ντίαζ ήρθε να απογειώσει μια γραμμή που ήδη πέταγε φωτιές. Δεν είναι τυχαίο πως οι Σαλάχ, Μανέ και Ζότα, τελείωσαν τη σεζόν μέσα στην πρώτη εξάδα των σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος. Όπως και στη Σίτι, έτσι και στη Λίβερπουλ η απουσία ενός κλασσικού φορ ήταν φανερή. Ο Κλοπ ήθελε έναν παίκτη που θα του έδινε διαφορετικές επιλογές στην κορυφή της επίθεσης και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ντάργουιν Νούνιες. Νούνιες Λίβερπουλ

Ο Ουρουγουανός έκανε πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Μπενφίκα. Έτσι ανάγκασε τους «Κόκκινους» να τα σκάσουν χοντρά για να τον φέρουν στο «Άνφιλντ». Τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν αρκετά από εκείνα του Χαάλαντ και η μεταγραφή του ήταν κάτι σαν άτυπη απάντηση στους ανταγωνιστές. Ο Νούνιες μπορεί να δώσει άλλη υπόσταση στο επιθετικό παιχνίδι της Λίβερπουλ που πλέον έχει την επιλογή να φορτώσει την αντίπαλη περιοχή με ένα πραγματικό θηρίο.

Μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν στην Πορτογαλία, ο 23χρονος Ουρουγουανός είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα το οποίο επέλεξε να κάνει στη Λίβερπουλ. Με το που έμαθε για το ενδιαφέρον της τα πάντα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα και πάρα τη σφήνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όλα κύλησαν ιδανικά. Μια ενδεχόμενη απώλεια του Μανέ σίγουρα θα πονέσει τους φίλους της ομάδας, αλλά η προοπτική της τριάδας Ντίαζ-Νούνιες-Σαλάχ  δεν γεννά τίποτα λιγότερο από ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

Προσωπική τους υπόθεση η Premier League

Χαάλαντ και Νούνιες είναι δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι παίκτες που έρχονται να προστεθούν σε δύο ήδη κορυφαίες ομάδες. Καλούνται να ενταχθούν σε σύνολα δουλεμένα μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, στα οποία τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια. Η ποιότητα και το ταλέντο τους δεν αφήνουν αμφιβολίες ότι θα τα καταφέρουν. Αν οι προσθήκες αυτές αποδειχτούν στην πράξη όσο καλές νομίζουμε, «Κόκκινοι» και «Πολίτες» αναβαθμίζονται σημαντικά.

Γίνονται καλύτεροι απ’ ότι ήδη είναι και αυτό είναι από μόνο του αρκετά εντυπωσιακό. Φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ. Το μεταγραφικό παζάρι βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημά του και είναι δεδομένο πως θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση και στις δύο πλευρές. Κάτι μας λέει πως οι δύο ομάδες θα προχωρήσουν σε σημαντικές μεταγραφές και στο χώρο του κέντρου. Αυτό δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας. Προκύπτει ξεκάθαρα από την επικαιρότητα των συλλόγων. Πριν κλείσει τη μεταγραφή του Νούνιες, η Λίβερπουλ έφαγε ένα μεγαλοπρεπές άκυρο από τον Τσουαμενί. Λίβερπουλ-Σίτι

Ο Κλοπ ήταν διατεθειμένος να διαθέσει ένα εξίσου μεγάλο ποσό για τον πρώην χαφ της Μονακό, όμως εκείνος επέλεξε τη Ρεάλ. Η λογική λέει πως η ανάγκη για προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση παραμένει. Όσο για τη Σίτι είναι δεδομένο πως θα καλύψει το κενό του Φερναντίνιο. Ο μεγάλος αρχηγός αποχώρησε μετά από μια εννιαετία προσφοράς και ο Πεπ θέλει σίγουρα έναν παίκτη που θα του προσφέρει ανάλογες λύσεις. Επίσης ο Ρόντρι έχει φορτωθεί με πάρα πολλά ματς και θα χρειαστεί οπωσδήποτε ανάσες από τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα πιθανώς να υπάρξουν επιπλέον συμπληρωματικές κινήσεις που είτε θα δώσουν βάθος στο ρόστερ, είτε θα προκύψουν από ενδεχόμενες αποχωρήσεις. Σε κάθε περίπτωση Λίβερπουλ και Σίτι αναμένονται παντοδύναμες και τη νέα χρόνια και μοιάζει δύσκολο κάποια ομάδα της Premier League να καλύψει την απόσταση από εκείνες. Λέτε να μας χαρίσουν ξανά μια κούρσα τίτλου ανάλογη της φετινής ή εκείνης του 2019;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ